Adnan Serter kimdir? Kuaförüm Sensin jüri üyesi Adnan Serter

Adnan Serter kimdir? Kuaförüm Sensin yeni jüri üyesi Adnan Serter hakkında merak edilen soruların yanıtları haberimizde... 11 yaşında kuaför çırağı olarak bu işe adımını atan 52 yaşındaki Serter'in biyografisi ve tüm detaylar...

Kuaförüm Sensin yarışmasının yenilenen formatında Adnan Serter de jüri koltuğunda yerini aldı. Peki Kuaförüm Sensin jüri üyesi Adnan Serter kimdir, nereli ve kaç yaşındadır?

52 yaşındaki Adnan Serter 2019 yılında Kuaförüm Sensin isimli yarışma ile tanındı. Serter, Kuaför kimliğinin yanı sıra aynı zamanda, image maker, stil danışmanı, renk uzmanı, eğitmen, Image ve Coloroskopi Uzmanı görevlerini yürüttü.

 11 YAŞINDA KUAFÖR ÇIRAĞI OLDU

1967 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Adnan Serter, 11 yaşındayken baba mesleği olan kuaförlü’ğe çırak olarak adım attı, aynı zamanda eğitim hayatını da sürdürdü. Marmara Üniversitesi Elektrik Yüksek Okulu eğitimini yarıda bıraktı ve 1986'da profesyonel olarak kuaförlük kariyerini sürdürmeye karar verdi.

İlk olarak 1989 yılında kuaför salonu açtı ve işletmeye başladı. Adnan Serter hali hazırda Studio Kuaför salonlarının kurucu ortağıdır.

Adnan Serter saç kesimi, topuz ve saç rengi konusunda uzmandır ve bu konularda eğitimler vermektedir. Serter Amerika ve Avrupa da saç üzerine bir çok eğitime katılmaktadır.

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kuaförüm Sensin Ayşegül Kartal kimdir kaç yaşındadır ve evli mi? İşte biyografisi
Kuaförüm Sensin yarışmacısının bayılma anı! Saçları kesilen Bilal'in modeli bayıldı
Kuaförüm Sensin yarışmasında bugün kim birinci oldu? 9 Eylül 2019 Kuaförüm Sensin puan durumu

Hayat Haberleri