Ailecek Şanslıyız yarışmasına nasıl başvurulur? Başvuru formu ve ödülleri

Ailecek Şanslıyız yarışmasına nasıl başvurulur? Başvuru formuna haberimizden ulaşabilirsiniz. TV 8'in yeni yarışma programında aileden 3 kişi yarışacak. Oyunda kazanan taraf 50 bin liralık ödülün sahibi olacak. İşte detaylar...

Ailecek Şanslıyız yarışmasına nasıl başvurulur? Başvuru formu ve ödülleri merak ediliyor. TV 8'in yeni yarışması heyecanı doruğa çıkarıyor. Dün (19 Ağustos 2019) ilk bölümü yayınlanan yarışmada programın ilk konukları İlknur Sarısoy Türk ve Özlem Karakuzu'nun aileleri oldu.

Alişan’ın sunduğu Ailecek Şanslıyız yarışması ile ilgili detaylara ve başvuru formuna haberimizden ulaşabilirsiniz.

 

AİLECEK ŞANSLIYIZ BAŞVURU FORMU VE KURALLARI

Ailecek Şanslıyız'ın çekimleri Temmuz - Ağustos aylarında gerçekleştirildi.  Yarışmada aileden 3 şanslı kişi ailesi için yarışıyor. Oyunlarda başarılı olanlar 50.000 TL’ye kadar para kazanacak.

TV 8 internet adresinde bulunan Başvurular bölümünde Ailecek Şanslıyız programının başvuru formunu dolduracak olan yarışmacılar burada ailesinden yanına hangi isimlerin eşlik edeceğini de yazacak.

"Yarışın, eğlenin, para kazanın" sloganı ile gelen yarışmanın başvuru formu için aşağıdaki linke tıklayınız.

AİLECEK ŞANSLIYIZ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

AİLECEK ŞANSLIYIZ FRAGMAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri