Hiçbir yerde göremeyeceğiniz etkileyici ve eğlenceli yeni yıl SMS mesajları

Eğlenceli, etkileyici, komik yılbaşı mesajları, hemen hemen hepimizin yüzünü güldürür. Hele ki eğlenceli yılbaşı mesajları en sevdiğimiz insanlardan geliyorsa... Bu yeni yılda da hiçbir yerde olmayan etkileyici, komik ve eğlenceli yılbaşı mesajları ve SMS'leri, yeni yıla mutlu girmenizi sağlayacak. İşte, eğlenceli ve komik yılbaşı mesajları...

Salgındı, depremdi, kavgaydı, savaştı derken 2022 çok acı hatıraları yaşattı bize... Bunları bir kenara bırakarak, eğlenceli yılbaşı mesajları ile gülmeyi en çok biz hak ettik. Hiçbir yerde göremeyeceğiniz yılbaşı SMS mesajları ile siz de çevrenizi güldürün.

EĞLENCELİ YILBAŞI MESAJLARI VE SMS'LERİ

* Seni yılbaşı partisi için bir servet harcamaktan kurtardım. Hemen e-postana gönderdiğim maillere bak ve çevrimiçi yapacağımız partinin hazırlıklarına başla. Mutlu yıllar!

* 2022'nin ilk günü inşallah en mutlu gününü yaşarsın. Çünkü önümüzdeki 364 gün varlığınızı hep göz ardı etmeyi düşünüyorum :) Mutlu seneler!

* Gözyaşı ve acının daha güçlü olmamanıza yardım ettiğini anlatıyorlar, bundan dolayı ben de sana bu yıl daha çok acı ve gözyaşı diliyorum. Bu şekilde geçen seneden daha güçlü olabilirsin umuduyla. Huzurlu yıllar!

* Yılbaşından 5 dakika evvel bir pizza sipariş ediyorum ve geldiğinde bu siparişi 1 sene evvel verdiğimi söyleyip onlara kızacağım. Hayırlı yıllar!

* Bu yıl diyet yapmaya, erken kalkmaya ve tüm gün internette boşa vakit harcamamaya söz veriyorum. Ümit ediyorum geçen 5 yılda tutamadığım bu sözlerin hepsini bu yıl tutarım. İyi yıllar diliyorum...

* Bu yıl kendine yeni hedefler koyarak, hedefe yürümeye hatta koşmaya var mısın? Erken kalk, spora başla ve internette kedili komik videolar izle ama kaybolma... Mutlu seneler, ümit ederim bu sözlerden birini bile olsa yerine getirdiğin bir sene olur.

* En sonunda yazıyorum! Neyi mi? Senin için sevgi dolu bir yılbaşı mesajını :) Mutlu, huzurlu ve eğlenceli bir senen olsun!

* Bundan sonra sana daha çok başarı dilemek istemem. Çünkü birçok şeyi başarmakla meşgulsün. Bu sene benim yılım olsun. Hadi kalk ve bana mutlu seneler dile!

* Tebrikler! Mutluluk bankası Eğlence Şubesi’nden 2022 NO'lu hesabınıza 365 gün sınırsız eğlence hakkı verildi. Mutlu harcamanızı dilerim... SMS almamak için bu mesaja ‘Mutlu Seneler’ yazarak yanıt verebilirsiniz.

* Bu yeni senede küçük mutluluklar istiyorum; tarçınlı kurabiyeler, sıcak çikolatalar, her zaman trafikte yeşil ışık yanması, yağmurdan sonraki toprak kokusu, fallarda balıklar, nice mutlu ve huzurlu yıllar!

KOMİK YILBAŞI MESAJLARI VE SMS'LERİ

* Telefon hatları yoğunlaşmadan ve internette problem yaşanmadan evvel yeni yılını kutlamak istedim. Mutlu yıllar...

* Bu yıl akıllı telefonunu yalnızca sosyal medya için değil, gerçekten işe yarayacak bir şeyler için kullanman dileğiyle... İyi yıllar...

* Saat 12’ye geldiği vakit, sayısız sosyal medya arkadaşınızla beraber mutlu yıllar dilerim.

* Yeni sene, temiz ve taze bir başlangıç ​​yapmak adına harika bir andır. Kredi kartını veren bankanın da sana aynı şansı vermesini isterim! Mutlu seneler…

* Sene boyunca yaptığım tüm sinir bozucu davranışlar için özür dilerim. Önümüzdeki yılda bunları yapmam için bana bir şans daha verebilir misin?

* Bu sene hafta içi bile güzellik uykunuz için daha çok kendinize zaman ayırın. Mutlu seneler!

* Geçen yıl bunu söyleyerek çok eğlendiğim için 365 gündür bu anı bekliyorum. İyi seneler güzel arkadaşım! :)

* Geçmişi bir kenara bırakıp, yeni bir başlangıcı kutlamanın zamanı gelmedi mi? Mutlu seneler...

* Güneş gibi parlak, gökkuşağı gibi rengarenk ve güller gibi mis kokulu mutlu bir sene diliyorum...

* Yeni sene, hayat yolculuğunda sana; yeni beklentiler, yeni umutlar, yeni başarılar ve yeni sevinçler getirsin. Yeni yılınızda mutlu olun!

ETKİLEYİCİ YILBAŞI MESAJLARI VE SMS'LERİ

* Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle...

* Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzellikler sizinle olsun? Mutlu ve sağlıklı yıllar!

* Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla... Nice Yıllara!

* Yeni bir sene, yeni başlangıçlar yapma ve eski pişmanlıkları geride bırakmak için büyük bir şanstır. Mutlu seneler dilerim!

* 2021 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2022 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Mutlu yıllar!

* Yeni bir sene boş bir kitaba benzer; kalem de senin parmaklarında. Kendine güzel bir hikâye yazacağın, mutlu sonlu bir senen olsun!

* Güneş, ay ve yıldızlar gibi, hayalleriniz her zaman parıldasın. Yeni yılınızı kutlarım!

* Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!

* Yeni yıl da umutların gerçek, gerçeklerin mutlulukların sonsuz olsun! İyi yıllar...

* Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılın kutlu olsun.

* Her son yeni ve güzel bir başlangıcı getirir beraberinde. Bu sene de umudunu ve neşeni kaybetmediğin sürece; inanç, cesaret ve çabayla dilediğin her şeye ulaşacağına eminim. Mutlu seneler dilerim!

* Yeni sene bize yeni umutlar getirir. Sevdiklerin ve sen için de yeni hayallerin, umutların ve bol mutluluğun olduğu bir senen olsun!

* Şu an yeni şeyleri kucaklamak, geçmiş hatalardan ders almak ve gelecek de hayaller kurmak içindir. Yeni yılda hayallerin gerçeğin olsun... Mutlu seneler!

* Her sene çok sayıda yeni insanla tanışır, bazılarını hayatımızın vazgeçilmezi hâline getiriyoruz; senin gibi... Sen yalnızca hayatıma girmedin, hayatı daha neşeli, canlı ve çekici hale getirdin. Beraber mutlu senelerimiz olsun!

* Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle... İyi yıllar... 2022 yeni yılınız kutlu olsun

* Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun. Yeni yılınız kutlu olsun...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Unutulmaz dizilerin efsane yılbaşı bölümleri
Yeni yıla ilk hangi ülke girdi? 2022'ye son giren ülke hangisi?
Yılbaşında hangi film izlenir? İşte yılbaşında izlenecek filmler

Hayat Haberleri