Aslı Enver kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir?

Aslı Enver Murat Boz ile birlikte abisi Akın Enver'in düğününe katıldı. Burada Maria Isabel Barriga Ortega'nın gelin çiçeğini kapan Aslı Enver, Murat Boz'a mesaj verdi. Peki Aslı Enver kaç yaşında, nereli ve kimdir? Aslı Enver'in biyografisi ve merak edilen detaylar haberimizde...

Aslı Enver Murat Boz'la birlikte önceki akşam ağabeyi Akın Enver'in düğününe gitti. Akın Enver,  kızının annesi María Isabel Barriga Ortega ile evlendi. Burada Aslı Enver'in gelin çiçeğini kapması gündem oldu. Bilindiği gibi gelin çiçeğini alan genç kızın yakın zamanda evleneceği rivayet edilir.

Gündeme gelmesinin ardından "Aslı Enver kaç yaşındadır? Nereli ve kimdir?" soruları araştırılmaya başlandı. İşte Aslı Enver hakkında merak edilen soruların yanıtları ve biyografisi...

ASLI ENVER KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

35 yaşındaki Aslı Enver 1,68 boyundadır. Birkan Sokullu ile 2012-2015 yıllarında evlilik yaşayan Aslı Enver, Murat Boz ile düzenli ilişkisini sürdürüyor ve ikilinin evlenmeleri hayranları tarafından bekleniyor.

Ailesi ile birlikte 12 yaşındayken İngiltere'den Türkiye'ye gelen Aslı Enver, 10 Mayıs 1984'te Londra'da doğdu.

Enver, liseyi Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde okudu. Sonrasında ise Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümüne devam etti ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

MİNE KARAKTERİYLE TANINDI

Kariyerinin henüz başlarındayken 2002 yılında TRT’de yayınlanan bir sit-com’da küçük bir rol almış ardından “Ayna” adlı kısa filmde oynamıştır. 2007 yılında yayınlanan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç, Pelin Karahan ve Sarp Apak gibi oyuncularla başrolü paylaşan Aslı Enver “Mine” karakteriyle hafızalara kazınmıştır.

 İSTANBULLU GELİN'İN SÜREYYA BORAN'I

Star TV’de yayınlanan ve başrolünü Özcan Deniz ile paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya Boran karakterine hayat veren Aslı Enver boğa burcudur.

ASLI ENVER'İN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER 

2017 – İstanbullu Gelin (Süreyya Boran) (TV Dizisi)

2017 – Öteki Taraf (Ece) (Sinema Filmi)

2016 – Kış Güneş (Nisan) (TV Dizisi)

2015 – Mutlu Ol Yeter (Zeynep) (TV Dizisi)

2015 – Kardeşim Benim (Zeynep) (Sinema Filmi)

2014 – Bana Artık Hicran De (Hicran Eyüpoğlu) (TV Dizisi)

2013 – Tamam mıyız? (Beste) (Snema Flm)

2013 – Kayıp (Özlem Albayrak) (TV Dizisi)

2012 – Suskunlar (Ahu) (TV Dizisi)

2012 – Rakı Masası (Kısa Film)

2007 – 2010 – Kavak Yelleri (Mine Ergun) (TV Dizisi)

2003 – Hayat Bilgisi (Hazal) (TV Dizisi)

2002 – Ayna (Kısa Film)

2002 – Uzay Sitcomu (TV Dizisi)

ASLI ENVER'İN TİYATRO OYUNLARI 

Personel, Craft Kadıköy

Evcilik Oyunu, Pera Tiyatrosu

Yangın Yerinde Orkideler, Pera Tiyatrosu

Eski Fotoğraflar, Haliç Üniversitesi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri