Atakan Çelik kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, yepyeni ekibiyle Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Bu oyunculardan biri de Atakan Çelik’tir. Peki izleyicilerin merak ettiği oyunculardan Atakan Çelik kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Tüm bilgiler karar.com’da…

Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncuları, skeçleri ve tiplemeleriyle ortalığı kasıp kavuruyor. İyi bir oyunculuk sergileyen Atakan Çelik’in de oyunculuğu göz dolduruyor. Atakan Çelik’in yaşı, memleketi ve hayat hikayesi haberimizde…

ATAKAN ÇELİK KİMDİR?

Atakan Çelik, 1990 yılında İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde doğmuştur.

İlköğretim ve orta öğretimi bitirdikten sonra üniversite eğitimini de tamamlamıştır. Kendisine sorulan hangi eğitimi aldınız sorusuna esprili bir cevap veriyor Atakan. “Herkesin hayallerini süsleyen kazanması çok zor bir bölüm olan iktisat bölümü mezunuyum” diyerek herkesin gülümsemesine neden olur. Tiyatro ve oyunculuğu sevmesine karşın annesinin sigortalı işte çalı baskısıyla 5 yıl özel bir sigorta şirketinde sigortalı olarak çalışmıştır.

Atakan Çelik, Kova burçlu ve 1.83 boyundadır. Kilosu ise 76 kilodur. 2017 yılında Zeynep Mızrak ile dünya evine girmişlerdir.

OYUNCULUK HAYATI

Oyunculuk, Atakan Çelik’in çocukluk hayalidir. Okul yıllarında hep müsamerelere katılan, bayramlarda ve özel günlerde hep sahnelerde olan tiyatro seven bir çocuktur. 5 yıl özel bir şirkette çalışmasının ardından 2015 yılında BKM ile tanışıp çocukluğunun hayali olan oyunculuğun peşine düşmüştür.

Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncuları arasında yer almaya başlamıştır. Oyunları ve yeteneğiyle izleyici karşısında göz dolduran bir oyunculuk sergiliyor.

Çok Güzel Hareketlerin ikinci kuşak oyuncuları arasında yer alıyor.

Atakan Çelik, genç yaşta olmasına rağmen canlı oyunculuk performansı ile Çok Güzel Hareketlerin vazgeçilmez oyuncularından olmaya devam edeceğe benziyor. 2015 yılından bu güne BKM Mutfak çatısı altında çalışmaya devam etmektedir.

ROL ALDIĞI DİZİ/FİLMLER

Atakan Çelik, Tiyatro oyunculuğu yanında sinema filmlerinde de rol almıştır. “Sazan Sarmalı” sinema filmi ile “Organize İşler 2” sinema filmlerinde rol almıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Ezgi Yürekoğlu kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?
Engin Demircioğlu kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?
Evliya Aykan kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Hayat Haberleri