Ayşegül Günay kimdir kaç yaşındadır? Osman Gazi'nin yengesi Zühre rolünü oynayacak

Diriliş Osman dizisinde Osman Gazi’nin yengesi Zühre rolünü oynayacak Ayşegül Günay kimdir, kaç yaşında, oynadığı dizi ve filmler nedir? soruları, gelen son dakika haberinin ardından merak ediliyor. Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğini taşıyan Diriliş Osman dizisi için kadro şekilleniyor. Peki Ayşegül Günay kimdir, kaç yaşındadır, oynadığı dizi ve filmler neler? İşte aradıklarınız…

TRT ekranlarında geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğini taşıyan Diriliş Osman dizisi için detaylar belli olmaya başladı. ATV’de başlayacağı açıklanan Diriliş Osman’ın yengesi Zühre karakterine hayat verecek ismin Ayşegül Günay olduğu açıklandı. Gelen son dakika haberlerinin ardından Ayşegül Günay kimdir, kaç yaşında, nerelidir, daha önce oynadığı dizi ve filmler neler? gibi detaylar da merak ediliyor.

AYŞEGÜL GÜNAY KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

9 Kasım 1969'da Eskişehir'de doğan Ayşegül Günay, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Şimdiye kadar 15 film ve dizide oynayan Ayşegül Günay, Bir Mucize Olsun dizisinde Esra Sancaktar karakterine hayat vermişti. Oynadığı bu dizide ellili yaşlarının başında her zaman bakımlı, son derece hoş ve alımlı bir kadını canlandıran Ayşegül Günay, küstah, inanılmaz bir yükselme hırsı sayesinde Azim Sancaktar gibi zengin ve kudretli bir adamla evlenerek emeline erişiyor.

Sosyetenin de tanınan isimlerinden biri olduktan sonra insanlara üstten bakan bir mizaca sahip olan Günay, dizideki karakteriyle, 'küçük dağları ben oluşturdum' havasına giriyordu. Aşırı kontrolcü, bencil, kendinden ve çıkarlarından başka hiçbir şey düşünmeyen, gücü ve iktidarı elinde tutmak adına her şeyi yapabilecek kapasiteye sahip bir karakter olarak başarılı bir role imza atmıştı.

DİRİLİŞ OSMAN’IN YENGESİ ROLÜNDE OLACAK

Başrolünde Burak Özçivit’in oynayacağı Diriliş Osman dizisinde Ragıp Savaş’ın da yer alacağı ortaya çıkmıştı. Ragıp Savaş dizide Dündar rolünü canlandıracak. TV100’ün haberine göre; Ragıp Savaş'ın ardından Ayşegül Günay da dizide Osman beyin (Burak Özçivit) yengesi Zühre rolüne hayat verecek.

OYNADIĞI FİLMLER

Eşref Saati - (2008)
Kaybolan Yıllar - (2006) - Niran
Küçük Kadınlar - (2009) - Eda
Derman - (2008)
Aile Saadeti - (2009) - Lamia
Osmanlı Cumhuriyeti - (2008) - Hayat Kadını
Lale Devri - (2010) - Sultan
Avatar - (2009) - Türkçe Seslendirme
Sümela'nın Şifresi: Temel - (2011) - Şehriye Sözer
Yer Gök Aşk - (2010-12) - Sultan
Asla Vazgeçmem - (2015) - Aytül
Moskova'nın Şifresi: Temel - (2012) - Şehriye Sözer

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Ragıp Savaş kimdir kaç yaşındadır? Osman Gazi'nin amcası Dündar Bey rolünü oynayacak

Hayat Haberleri