Ayşegül Yılmaz kimdir kaç yaşındadır aslen nerelidir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncuları arasında rol alan Ayşegül Yılmaz, izleyici tarafından merak edilen oyuncular arasında yer alıyor. Peki, Çok Güzel Hareketler Ayşegül Yılmaz kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? işte detaylar…

 

1994 yılında doğan Ayşegül Yılmaz, kameraların karşısına ilk defa Deliha Filmiyle geçmiştir. Bu günlerde Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinde yer alan Ayşegül Yılmaz’ın hayat hikayesi hakkında bilinmesi gereken her şey yazımızın içeriğinde…

AYŞEGÜL YILMAZ KİMDİR?

13 Aralık 1994 yılında Zonguldak’ta dünyaya gelen Ayşegül Yılmaz, aslen Artvin Hopalıdır.

İlk orta ve lise eğitiminin ardından Kastamonu Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünü kazanmıştır. Birinci yılını bu bölümde tamamlayan Ayşegül Yılmaz, küçüklük hayali olan oyunculuk okumak için tekrar sınava hazırlanmış ve Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nü kazanmıştır.

Ayşegül Yılmaz, 25 yaşında olup, 55 kilodur. Boyu 1.68 cm ve Yay burcundadır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

OYUNCULUK HAYATI

Ayşegül Yılmaz, küçüklük yıllarında dansöz olmayı düşündüğünü ancak zamanla bu fikrinin değiştiğini ve oyuncu olmaya karar verdiğini söylüyor. Lise eğitimi sonrası Kastamonu Üniversitesi’nde grafik tasarım okurken oyunculuk hayalinin peşinden gitmek adına burayı bırakarak Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümünde okumaya başlamıştır.

Üniversite eğitimine başlamadan önce Zonguldak Belediye Kültür Merkezi’nde çeşitli oyunlarda ve gösterilerde rol almıştır.

Üniversite okurken pek çok oyuncu seçmelerine de katılan Ayşegül Yılmaz, ilk kez Deliha filmiyle kameralar karşısına çıkmıştır.

Üniversiteyi bitirdikten sonra İstanbul’dan ayrılmamak adına garsonluk bile yaparım diyen Yılmaz, BKM Mutfak seçmelerine girmiş ve burayı kazanmıştır. Hayalinin hep burada oyunculuk yapmak olduğunu söyleyen Ayşegül Yılmaz, BKM Mutfak seçmelerini kazandığı ve sevdiği yerde olduğu için çok mutlu olduğunu ifade etti.

ROL ALDIĞI DİZİ/FİMLER

Ayşegül yılmaz, BKM Mutfak oyunculuğu yanında bir de sinema filminde oynamıştır.

“Deliha” filmiyle ilk kez 2014 yılında izleyici karşısına çıkmıştır.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, (2019)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Ezgi Yürekoğlu kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?
Engin Demircioğlu kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?
Ecem Sena Bayır kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Hayat Haberleri