Batuhan Soyaslan kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda yer alan Batuhan Soyaslan’ın hayat hikâyesi sevenleri tarafından merak ediliyor. Peki ÇGH Batuhan Soyaslan kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Tüm bilgiler karar.com’da…

1992 yılında İstanbul’da doğan Batuhan Soyaslan, Tiyatro Avare’nin kurucuları arasında yer alıyor. Lise yıllarında başladığı tiyatroyu çok seven ünlü oyuncu, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin ekibinde bulunuyor. Batuhan Soyaslan’ın yaşı, memleketi haberimizde…

BATUHAN SOYASLAN KİMDİR?

Batuhan Soyaslan İstanbul’un Fatih ilçesinde 25 Mayıs 1992 tarihinde dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini ve ortaokulunu Mevlana Ortaokulu’nda tamamladıktan sonra liseyi de Şişli Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Zeki ve çalışkan bir öğrencilik yıllarından sonra hazırlandığı üniversiteyi kazanmıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nü kazanmış ve buradan mezun olmuştur. Üniversiteyi bitirdikten sonra yine Çevre Mühendisliği üzerine yüksek lisans yapmaktadır.

OYUNCULUK HAYATI

Batuhan Soyaslan, oyunculuğa ve tiyatroya küçük yaşlarda merak salmış. Aktif olarak da lise birde tiyatro oyunlarında rol almaya başlamıştır. Bu yıllardan sonra tiyatroyu çok fazla seven Soyaslan, tiyatro eğitimini de Şehir Tiyatroları oyuncusu Rahmi Elhan’dan almıştır. Şişli Anadolu Lisesi’nde okurken “Sokrates Savunuyor” ve “Soyut Padişah” oyunlarında rol almış ve bu rolleriyle “Şişli İlçesi Liselerarası En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü”nü almıştır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Batuhan Soyaslan oyunculuğun olamadıklarına kendisinden bir şeyler katıp hayat verme çabası, hayatın renk yelpazesi ve değişik bir heyecan olduğunu söylüyor. Ve şöyle devam ediyor. Anneden, babadan ve etraftan çekinerek söyleyemediklerimi ustanın öğrettikleri doğrultusunda aktarma biçimi olarak görüyorum diyor.

Batuhan Soyaslan, 2011 yılına kadar pek çok tiyatro ve oyunlarda tol almış ve 2012 yılında Gözyaşı Hırsızları isimli bir kitap da çıkarmıştır.

Nina Jazz CLUB, Tiyatro Avare, 4 Çeyrek 1 Tam skeç programı, Doğaçlama Tiyatro Ligi ve BKM Mutfak Sahne gibi tiyatro ve oyunlarda sahne almaktadır.

Soyaslan, çocuk oyunu, doğaçlama, yetişkin oyunu derken pek çok uyunda oynayıp son olarak hayallerini süsleyen yere BKM Mutfak’a geçiş yapmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Ezgi Yürekoğlu kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?
Engin Demircioğlu kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?
Evliya Aykan kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Hayat Haberleri