Bizim Hikaye dizisinde sürpriz ayrılık! Kim neden ayrıldı?

Bizim Hikaye dizisinde hangi oyuncu kadro dışı? Bizim Hikaye dizisinde Murat Danacı'nın neden ayrıldığı merak ediliyor. Bizim Hikaye dizisi ekranlara dönmeye hazırlanırken diziden bir ismin ayrıldığı haberi geldi. İşte Bizim Hikaye dizisi hakkındaki son gelişme...

Haberimizde "Bizim Hikaye dizisinde hangi oyuncu kadro dışı?" sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Peki  Bizim Hikaye dizisinde Murat Danacı neden ayrıldı? Fox TV'nin sevilen dizisi Bizim Hikaye'de sürpriz bir ayrılık izleyicileri de şaşırttı. İşte dizi hakkındaki tümm detaylar...

Yeni yılla birlikte ekrana ara veren Bizim Hikaye ekrana dönmek için gün sayıyor. Bizim Hikaye'nin yeni bölümlerinde Barış ve Filiz'in evlenmesinden sonra hikayede ilginç gelişmeler yaşanacak.

Bizim Hikaye'ye sezon başında katılan ve avukat Selim rolünü canlandıran oyuncu Murat Danacı ise diziden ayrıldı.

Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağızcan Konyalı ve Nejat Uygur gibi isimlerin yer aldığı Bizim Hikaye yeni bölümleriyle Fox TV'de olacak.

MURAT DANACI KİMDİR?

Murat Danacı, 1976 yılında Manisa’da doğmuştur. Eğitimini Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tamamlamıştır. Hesaplaşma dizisi ile ekranlarla buluşan Murat Danacı daha sonra Kalp Ağrısı dizisinde rol almıştır.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri