Doğduğun Ev Kaderindir dizisi nerede çekiliyor? Doğduğun Ev Kaderindir konusu ve oyuncuları

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinin fragmanı bir hayli ilgi çekti. İzleyicide merak uyandıran dizi “Gerçek bir hayat hikâyesi” sloganıyla izleyici karşısına çıkıyor. Peki Doğduğun Ev Kaderindir dizisi nerede çekiliyor? İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu…

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikâyesinden esinlenilerek yapılan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin nerede çekildiği, konusunun ne olduğu ve oyuncu kadrosunda kimlerin bulunduğu, izleyiciyi heyecanlandırdı. İşte Doğduğun Ev Kaderindir ile ilgili tüm bilgiler…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

OG medya tarafından yapılan ve TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Kendi Evin Kaderindir dizisinin çekimleri İstanbul’da başlamıştır. Ancak tüm çekimlerin İstanbul’da mı başka Şehirlerde kullanılacak mı henüz bir bilgi paylaşılmamıştır.

KONUSU

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından esinlenerek senaryolaştırılmış gerçek bir hayat hikayesi olarak karşımıza çıkacak. Dizi dram ağırlıklı ve zorlu bir aşkın hikayesi anlatılacaktır.

Mehdi ile Zeynep çocukken büyük acılar çekmiş ve zorlu bir hayat mücadelesi veren iki gençtir. İkisi de çocukluklarının üzerinden yıllar geçse de ruhları çocukken çektikleri acılar ve aldıkları yaralarla doludur. İki yaralı insan geçmişin acılarını birlikte hissedecekler. hissini birbirinde bulacak.

Hayat, Mehdi ve Zeynep’e küçüklükten beri hiç gülmemiş ve iyi davranmamıştır. Yaralı ruh halleriyle büyüyen Mehdi ile Zeynep yaşları ilerledikçe sevgiyi de birbirlerinde bulacaklardır.

OYUNCULARI

TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin oyuncu kadrosu da oldukça iddialı. Dizinin başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol üstleniyor. Diğer oyuncular ise; Engin Hepileri, Fatih Koyunoğlu, Ayça Erturan, Zuhal Gençer ve Nurşim Demir gibi oyunculardır.

Dizinin senaryosunu Eylem Canpolat, yönetmenliğini Çağrı Bayrak yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

La Casa De Papel 4. sezon ne zaman çıkacak? Netflix tarihi duyurdu!
Hekimoğlu dizisi nerede çekiliyor? Sosyal medyaya damga vurdu
Ferhat ile Şirin’in Hüsrev’i Yıldıray Şahinler kimdir aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Hayat Haberleri