Doya Doya Moda jürisi Gülşah Saraçoğlu kimdir kaç yaşındadır? Nasıl kilo verdiğini açıkladı

Ünlülerin modacısı, büyük beden konseptiyle hazırlanan Doya Doya Moda yarışmasının modacısı Gülşah Saraçoğlu, nasıl kilo verdiğini açıkladı. Peki sık sık oğlundan da bahseden ve bu nedenle internette sıkça araştırılan Gülşah Saraçoğlu kimdir, kaç yaşındadır ve ne iş yapıyor? İşte detaylar…

Kilolu yarışmacının stilini gösterdiği Doya Doya Moda yarışmasının jüri koltuğunda oturan Gülşah Saraçoğlu’nun hayat hikâyesi, şu sıralar çokça sorgulanıyor. Ünlüler için yaptığı elbiselerle adını duyuran Gülşah Saraçoğlu’nun sık sık bahsettiği oğlu da fenomen olmaya aday…

GÜLŞAH SARAÇOĞLU KİMDİR?

1982’de dünyaya gelen Gülşah Saraçoğlu, lise eğitimini sürdürürken moda dersleri aldı. Modanın ustalarından Dilek Hanif'in asistanı olarak girdiği moda sektöründe kısa zaman içerisinde adını duyurmayı başardı.

Gülşah Saraçoğlu’nun 2010’da evlenip 2012’de boşandığı iş insanı Selçuk Han’dan Aslan Yentur adında bir oğlu bulunuyor. 2012’de ayrıldığı eşi Selçuk Yentur ile tekrardan nikâh masasına oturan Gülşah Saraçoğlu, bir süre sonra yeniden ayrılık kararı aldı.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

NASIL KİLO VERDİ?

Kilolarıyla bir dönem başı derde giren Gülşah Saraçoğlu, 2017’de mide küçültme ameliyatı oldu. O zamanlarda verdiği kilolarla adeta yeniden doğan Gülşah Saraçoğlu 83 kilodan 60 düştü. Kendini her zamankinden daha sağlıklı hissettiğini söyleyen Gülşah Saraçoğlu, hem alkolü hem sigarayı bıraktığını duyurmuştu.

Gülşah Saraçoğlu, bir süredir iş insanı Gökhan Göz ile birlikte.

 

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri