Edwina Sponza kimdir? İbrahim Kutluay Sponza’yı dövdü iddiası

Eski millî basketbolcu İbrahim Kutluay’ın kız arkadaşı Edwina Sponza’yı dövdüğü iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medyada dolaşan iddiaların ardından, ‘Edwina Sponza kimdir, İbrahim Kutluay dövdü mü?’ gibi detaylar sorgulanmaya başlandı. İşte gelişmeler…

 Demet Şener’le evliliğini Edwina Sponza ile yaşadığı birliktelikten dolayı bitiren İbrahim Kutluay’ın, Sponza’yı dövdüğü iddia ediliyor. Hatta Sponza’nın Kutluay’ı savcılığı şikâyet ettiği bile konuşuluyor. Peki Edwina Sponza kimdir? İbrahim Kutluay gerçekten dövdü mü? Detaylar karar.com’da…

‘İBRAHİM KUTLUAY, EDWİNA SPONZA’YI DÖVDÜ’ İDDİASI

Eski millî basketbolcu İbrahim Kutluay, 13 senelik evliliğini Edvina Sponza ile yaşadığı birliktelikten dolayı noktalamış, Kutluay, Sponza ve Demet Şener arasında yaşananlar günlerce magazin gündemini meşgul etmişti. Kutluay’ın Sponza ile mahkemelik olduğu, Sponza’ya şiddet uyguladığı iddia ediliyor.

KUTLUAY HAKKINDA 3 AYLIK KORUMA KARARI

Edvina Sponza, İbrahim Kutluay’dan şiddet gördüğünü ileri sürerek, Çeşme Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvuruda bulununca, Kutluay hakkında 3 aylık koruma kararı alındığı öne sürüldü.

‘DEMET ŞENER İÇİN İFTAR VAKTİ’ YORUMU

Bunun dışında Sponza'nın, ‘İbrahim Kutluay’dan şiddet gördü’ haberlerini gören sosyal medya kullanıcıları, ‘Demet Şener, elinde kahvesi bu haberi beğendi. Demet Şener için iftar vakti.’ gibi yorumlarda bulundu.

AYRILDIKLARI SÖYLENMİŞTİ

Geçen günlerde birbirlerini takipten çıkaran çiftin ayrıldıkları iddiası ortaya atılmış, ayrılık iddialarının ardından Kutluay da sosyal medya hesabı üzerinden 'Nihayet özgürlük' notuyla paylaşımda bulunmuştu.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

EDVİNA SPONZA KİMDİR?

Daha evvel ünlü iş insanı Murat Özyeğin ile evli olan Edvina Sponza, 2012'de evliliklerinde yaşadıkları krizin ardından 11 yıllık evliliklerini noktalamıştı. Dünyanın en zengin 250 iş adamı arasında bulunan Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin'in oğlu Murat Özyeğin ile 2001'de evlenen İzmirli Edvina Sponza'nın da evliliği 2012'de bitmişti. Çiftin 2003 yılında Lal, 2005 yılında Ege ve 2010'da ise Yaz ismini verdikleri çocukları doğmuştu. Üç çocuğu ve kendisi için yüklü bir tazminat alan Edwina Sponza, 1974 yılında İtalyan bir babanın ve İngiliz bir annenin kızı olarak İzmir'de doğdu.

İlkokulu İtalyan Okulu'nda, ortaokul ve liseyi ise İzmir Özel Türk Lisesi'nde okuyan Edvina Sponza, 1991'de üniversite öğrenimi için İstanbul'a taşındı ve burada yaşamaya başladı.

Edwina Sponza, uzun süredir yoga eğitmenliği yapıyordu.

Edvina Sponza'nın 'Mimozalar ve Lor Peyniri' adında bir kitabı bulunuyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Demet Şener ile İbrahim Kutluay boşandı

Hayat Haberleri