Engin Altan Düzyatan Kurşun dizisiyle dönüyor! Düzyatan kaç yaşındadır?

Engin Altan Düzyatan Kod Adı Kurşun dizisi ile FOX TV ekranlarına geliyor. Yeni dizide canlandıracağı Orhan karakteri ile gündem olan Düzyatan ile ilgili "Engin Altan Düzyatan kaç yaşındadır? nereli ve kimdir?" sorularının yanıtları araştırılıyor. İşte yeni dizi Kod Adı Kurşun'un konusu ve Düzyatan hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Kanalların yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla başladı. FOX TV ekrana getireceği Kod Adı Kurşun dizisiyle izleyicileri heyecanlandırdı. Dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan olacak. Düzyatan dizide Savcı Orhan Kurşun karakterine hayat verecek.

Merakla beklenen dizinin çekimleri Ağustos'ta başlayacak ve Ekim ayının sonlarına doğru ilk bölüm yayınlanacak.

 KOD ADI KURŞUN KONUSU

Kod Adı Kurşun dizisi, 1970'li yılların Türkiye’sini konu alacak. O dönemde yaşanan sosyal ve siyasi olayları ekrana taşıyacak olan dizi polisiye ve romantik tarzda olacak.

Gerçek bir hikayeden kurgulanan dizi, dönemin dillere destan aşklarını, en saf duygularını bunlarla birlikte dönemdeki polisiye olayları izleyiciyle buluşturacak. Dizide Savcı Orhan'ın Leyla adında bir kıza âşık olması sonucu gelişen olayları konu alacak.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN KİMDİR?

39 yaşındaki Engin Altan Düzyatan 26 Temmuz 1979'da İzmir'de doğdu. Büyük dedeleri Yugoslavya Türklerinden olan Engin Altan Düzyatan, 1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okumaya başladı ve 2001 yılında mezun oldu.

İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev aldı ve Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda bir oyun yönetti. Hazal Kaya ve Naz Elmas ile birlikte Beymen Club'ın 2010 koleksiyonu çekimlerinde yer aldı.

2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile evlendi ve Emir Aras adında bir çocuk babasıdır.

DÜZYATAN'IN ROL ALDIĞI DİZİLER

Yeditepe İstanbul,

Koçum Benim,

Bir Bulut Olsam,

Kapalıçarşı, Son,

Yol Ayrımı,

Cinayet

Diriliş: Ertuğrul

ROL ALDIĞI FİLMLER

Cennet,

Romantik Komedi 1,

Romantik Komedi 2,

Bir Avuç Deniz,

New York'ta 5 Minare,

Anadolu Kartalları,

Bu İşte Bir Yalnızlık Var

SUNUCULUK YAPTIĞI PROGRAMLAR

1 Milyon Canlı Para

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri