Eser Yenenler'den Berfu Yıldız’a evlilik teklifi: 'Kaptım tombiği'

Oyuncu Eser Yenenler uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşına evlenme teklif etti. Eser Yenenler ve Berfu Yıldız sürpriz kararı sosyal medyadan yaptıkları paylaşımla duyurdu. 2015 Miss Turkey 4. Güzeli sevgilisi Berfu Yıldız kimdir? İşte Eser Yenerler'in gönlünü fetheden Berfu Yıldız'ın hayatı hakkındaki detaylar...

Usta oyuncu Eser Yenenler kız arkadaşı Berfu Yıldız'a evlenme teklif etti. Bir süredir birlikte olan Eser Yenenler ve Berfu Yıldız çiftti aldıkları kararı sosyal edya hesabından paylaştı. Berfu Yıldız  Miss Turkey 2015 4. Güzeli olarak seçilmiti. Eser Yenenler,  Berfu Yıldız ile 2018'in Ocak ayında flört etmeye başlamıştı. Yenenler, geçtiğimiz ay ilişkilerinin birinci yıl dönümünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlamıştı. Eser Yenenler'in gölünü fetheden Berfu Yıldız hakkındaki detaylar haberimizde...

Bir süredir evlenecekleri konuşulan ünlü çift, ilk adımı attı. Berfu Yıldız'la Finlandiya'ya tatile giden Yenenler, sevgilisine evlenme teklifinde bulundu, yüzük taktı.

Berfu Yıldız, bu özel anın fotoğrafını, "Bir kelime hiç bu kadar anlamlı olmamıştı. 'EVET!' aşırı yaşlanıp kırışıklıklarımızla dalga geçtiğimiz günleri de görmek için 'evet' tombiği kaptım!" notuyla paylaşarak, evlilik yolunda ilk adımı attıklarını duyurdu.

BERFU YILDIZ KİMDİR? 

Berfu Yıldız, 1995 yılı İzmit doğumlu. 1.76 boyunda. Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği öğrencisi. 2015 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasına katılıp, 4. güzel olarak derecek kazanan Berfu Yıldız, sosyal medya hesabını gizli tutuyor. Berfu Yıldız 2015 yılındaki Miss International yarışmasında da Türkiye'yi temsil etmişti.

ESER YENENLER KİMDİR?

Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiştir.

Oyunculuk Kariyeri

Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM Mutfak'ta yer aldı.

BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı.

2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Bir dönem Star TV'de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuştur. BKM Mutfak'tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV'de 3+1 programına başladı. Daha sonra Acun Medya yapımcılığında, 3 Adam ismiyle yayınlanmaya başlayan program halen devam etmektedir. Bunun yanında, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında, Ali Taran ve Seda Bakan ile birlikte jüri üyeliği yapmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri