Gelinim Mutfakta 16 Eylül puan durumu | Çeyrek altın kimin oldu?

Gelinim Mutfakta’nın 16 Eylül Pazartesi günü yayınlanan 71. haftanın açılış bölümünde sebze yemeğiyle kayınvalidelerin karşısına çıkan gelinler, düşük puanlardan dolayı bir hayli seslerini yükseltti. Peki Gelinim Mutfakta 16 Eylül puan durumu kaç? Altın kimin oldu? İşte detaylar…

 

Hafta içi her gün Fatih Ürek’in sunumuyla Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın ilk gününde sinirler iyice gerildi. Kendi yaptıkları yemeğe kaynanaların az puan verdikleri gerekçesiyle gelinler sinirlendi. İşte Gelinim Mutfakta 16 Eylül puan durumu…

GELİNİM MUTFAKTA’DA 16 EYLÜL’DE YAŞANANLAR

Gelinim Mutfakta yeni haftaya sürpriz dolu gelişmeleriyle başladı. Bu hafta Gelinim Mutfakta'ya iki yeni yarışmacı ^katıldı. Elenen Reyhan ve Ezgi’nin yanında çocuğunun diş çıkarması sebebiyle yarışmadan kendi isteğiyle ayrılan Hatice ve kayınvalidesi Hüsniye Hanım’ın yerine Nur Çoban ve gelini Kıymet Çoban ayrıca Fatma Akıncıoğlu ve gelini Dilek Akıncıoğlu katıldı.

TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

16 EYLÜL PUAN DURUMU

Gün sonuncusu 8 puanla Hilal ile Dilek olurken, 15 puan toplayan Kıymet ile Elif, gün birinciliğini paylaştı. Kuranın ardından çeyrek altının sahibi ise Elif oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri