Hazal Filiz Küçükköse kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

İlk olarak Deniz Yıldızı dizisiyle izleyici karşısına çıkan Hazal Filiz Küçükköse, Show TV’nin yeni dizisi Zemheri kadrosunda da yer almasıyla birlikte dizi severler tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Hazal Filiz Küçükköse kimdir nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte detaylar…

Ay Yapım imzalı Zemheri’nin oyuncu kadrosunun en çok dikkat çeken ismi Hazal Filiz Küçükköse’nin hayat hikâyesi, sevenleri tarafından çokça araştırılıyor. İşte başrol oyuncularından olan Hazal Filiz Küçükköse’nin biyografisi…

HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE KİMDİR?

Hazal Filiz Küçükköse, 1988 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. Daha sonra Ankara’ya gelen Hazal Filiz, lise eğitimini burada tamamlamıştır. Lise eğitiminin ardından üniversite sınavlarına girmiş ve Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nü kazanmış ve 3 sınıfa kadar devam etmiştir.

3. sınıfta bu bölümü bırakan Küçükköse, tekrar üniversite sınavlarına girerek Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümünü kazanmış ve buradan mezun olmuştur. “Beni Affet” dizisinde tanıştığı Tuan Tunalı ile 2014 yılında evlenmiş daha sonra anlaşamadığı eşinden 2018 yılında boşanmıştır.

1.72 boyunda olan Küçükköse, 55 kiloda ve Kova burcundadır.

OYUNCULUK HAYATI

Hazal Filiz Küçükköse, daha üniversite yıllarında oyuncu olmaya ve meşhur olmaya karar vermiştir. Bunun için adresini Ankara’ya aldırmış ve günlük dizilerde rol almaya başlamıştır. İlk olarak Deniz Yıldızı dizisiyle çıkmıştır izleyici karşısına ve iyi bir performans sergilemiştir.

Bu dizinin ardından Beni Affet dizisinde rol almış ve burada pek çok dizi yapımcısının dikkatini çekmeyi başarmıştır. Hazal Filiz Küçükköse asıl ününü ise 2015 yılında rol aldığı Kara Sevda dizisi ile yapmıştır. Bu dizide Zeynep Soydere karakterini çok başarılı bir şekilde oynamıştır. Küçükköse son olarak Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinde başrol oynamaya başlamış ancak dizi tutmayınca ekranlardan kaldırılmıştır. Oyunculuk hayatının tek başarısız sayılabilecek evresidir bu.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

ROL ALDIĞI DİZİ-FİLMLER

Deniz Yıldızı (Gözde 92009-2010 Kalbim Seni Seçti (Ada) 2011-2012 Ustura Kemal (Kalisto) 2012 Uçurum (Konuk Oyuncu) 2012 Beni Affet (Leyla) 2014 Günahkar (Aslıhan Karasu) 2014 Kara Sevda (Zeynep Soydere Kozcuoğlu) 2015-2017 Rüya (Elif Ardalı) 2017 Mehmed: Bir Cihan Fatihi (Melike) 2018

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Müfit Kayacan kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?
Hakan Taşkıran kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?
Caner Cindoruk kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Hayat Haberleri