Karacasu keşkek festivali 2019 ne zaman? Festivalde son gün!

Karacasu keşkek festivali için bugün son gün. 21 Ağustos 2019'da başlayan Afrodisias Kültür Sanat ve Tanıtım Festivali bugün (25 Ağustos 2019) sona eriyor. 14-20 Ekim'de yeni bir festival kapılarını açacak. İşte detaylar...

Karacasu Keşkek Festivali olarak bilinen Dedebağ Keşkek Hayrı bu yıl da festivalle birlikte gerçekleştirildi. Her yıl Ağustos ayının son pazarı düzenlenen Dedebağ hayrı bu yıl 21 - 25 Ağustos tarihinde düzenlendi. Katılımcı sayısı her sene artan bu 7 asırlık geleneğe binlerce kişi katılıyor.

AFRODİSİAS KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Dedebağı Keşkek Hayrı’yla birlikte bu yıl 32.’si gerçekleştirilen geleneksel Afrodisias Kültür Sanat ve Tanıtım Festivali’nin dışında uluslararası boyutta ikinci bir festival düzenlenmesi de kararlaştırıldı.

Bu yıl ilki düzenlenecek olan 1. Uluslararası Afrodisias Kültür Sanat ve Tanıtım Festivali’nin, 14-20 Ekim’de yapılması kararlaştırıldı.

ANMA TÖRENLERİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Ayrıca 17 Ekim 2018’de vefat eden ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler’in birinci ölüm yıldönümüne denk getirilen festivalde 3 Kasım 1990 yılında vefat eden ve mezarı Afrodisias’ta bulunan Prof. Dr. Kenan Tevfik Erim için anma törenleri yapılacak. 

KARACASU KEŞKEK HAYRI 2019 NE ZAMAN? HER YIL FESTİVALLE BİRLİKTE YAPILIYOR

Her yıl Afrodisias Kültür, Sanat ve Tanıtım Festivali ile birlikte yapılan Dedebağ Keşkek Hayrı bu yıl da festivalle birlikte yapılıyor. 

ÜNLÜ SANATÇILAR SAHNE ALDI

Aydın'ın Karacasu ilçesinde bu yıl 23,24 ve 25 Ağustos 2019 tarihlerinde düzenlenen 32. Karacasu Afrodisias Kültür, Sanat ve Tanıtım Festivalinde Buray, Lara ve Yıldırım Yıldızdoğan sahne aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri