Kuaförüm Sensin yeni yarışmacıları kimler? Murat Ünlü ve Meltem Topçu kimdir?

Kuaförüm Sensin yarışmasından ayrılan Hayat ve Özlem'in yerine iki yeni isim yarışmaya katıldı. Murat Ünlü ve Meltem Topçu yeni yarışmacılar oldu. Yarışmayı takip edenler Murat Ünlü kimdir? ve Meltem Topçu kimdir? sorularının yanıtını araştırmaya başladı. Sevilen yarışma hakkında detaylar haberimizde...

Kuaförüm Sensin yarışmasına iki yeni yarışmacı katıldı. Murat Ünlü ve Meltem Topçu, ailevi sebeplerden dolayı Show TV'nin sevilen yarışmasından ayrılan Hayat ve Özlem'in yerine geldi.

KUAFÖRÜM SENSİN MURAT ÜNLÜ KİMDİR?

 

Murat Ünlü 42 yaşında 25 yıldır kadın kuaförü. Evli ve 11 yaşında bir çocuğu var. Kendini mekanın sahibi olarak tanımlayan Murat Bey çok iddialı geldi. İstanbul Etiler'den yarışmaya katılan Murat bey kesimde ve renklendirme de çok iddialı.

KUAFÖRÜM SENSİN MELTEM TOPÇU KİMDİR?

Makyöz Meltem Topçu 25 yaşında 5 yıldır make up artist. Tekirdağ'dan gelen Meltem, programın değişik bir makyaj stili görmesini istediği için gelmiş. Bir çekimde tanışan ikili yarışmaya böylelikle katılmaya karar vermiş.

KUAFÖRÜM SENSİN HAYAT VE ÖZLEM NEDEN AYRILDI?

19 haftadır yarışmada hünerlerini sergileyen Hayat ve Özlem ailevi sebeplerden dolayı yarışmadan çekildi.

KUAFÖRÜM SENSİN HAYAT VE ÖZLEM YARIŞMADAN AYRILDI - VİDEO

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kuaförüm Sensin Ayşegül Kartal kimdir kaç yaşındadır ve evli mi? İşte biyografisi
Kuaförüm Sensin yarışmacısının bayılma anı! Saçları kesilen Bilal'in modeli bayıldı
Kuaförüm Sensin yarışmasında bugün kim birinci oldu? 9 Eylül 2019 Kuaförüm Sensin puan durumu

Hayat Haberleri