Kuruluş Osman’da Nizamettin karakterini oynayan Uğur Aslan kimdir nerelidir ve kaç yaşındadır?

Merakla beklenen Kuruluş Osman dizisi ATV ekranlarında yayın hayatına başladı. Dizide birçok yeni karakter karşımıza çıkıyor. Bunlardan birisi de Nizamettin karakterini oynayan Uğur Aslan’dır. Peki Uğur Aslan kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte detaylar…

Daha evvel birçok projede karşımıza çıkan Uğur Aslan, Kuruluş Osman’da Nizamettin karakterine hayat veriyor. Dizinin başlamasıyla da karakterlerin hayat hikâyeleri sorgulanıyor. Peki Uğur Aslan kimdir, nerelidir ve hangi rollerde oynamıştır? Gelişmeler haberimizde…

UĞUR ASLAN KİMDİR?

Uğur Aslan, 9 Şubat 1972 tarihinde Hatay’da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana-Sanat Dalı’ndan mezun olmuştur. Oyunculuğa ilk olarak tiyatro oynayarak başlamış olan Uğur Aslan, ‘Keşanlı Ali Destanı’ ve ‘Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı’ gibi tiyatro oyunlarında oynamıştır.

Tiyatro oyunculuğundan sonra dizi hayatı başlamıştır Uğur Aslan’ın. 2008 yılında oyunculuğa adım atan Uğur Aslan, Aile Reisi, Yer Gök Aşk ve Kayıp dizilerinde rol almıştır. Star Tv'de yayınlanan, başrollerini Neslihan Atagül ve Burak Özçivit'in canlandırdığı ‘Kara Sevda’ dizisinin kadrosunda da yer aldı. Burada da Zehir karakterini canlandırmış ve izleyicinin dikkatini çekmiştir.

Geçmiş yıllarda pek çok dizide oynayan başarılı oyuncu Uğur Aslan şimdilerde Kuruluş Osman dizisinin Nizamettin karakterini canlandırmaktadır.

OYNADIĞI DİZİLER

· Siyah Beyaz Aşk,

· Kara Sevda,

· Karadayı,

· Kayıp,

· Yer Gök Aşk,

· Derdest,

· Aile Reisi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Atakan Çelik kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?
Suna Kıraç kimdir? Vergi rekortmeni Suna Kıraç ne iş yapıyor? ALS hastalığı ile mücadele ediyor!
Exatlon Challenge'ın yarışmacı Buse Plan kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Hayat Haberleri