La Casa De Papel 3. sezon izle: Yeni 3. sezon kaç bölüm? Berlin öldü mü?

La Casa De Papel’in 3. sezonu yayınlandı. "Yeni 3. sezon kaç bölüm?", "La Casa De Papel oyuncuları kimler?" sorularının yanıtları ve yeni sezonla ilgili bilgiler...

La Casa De Papel’in 3. sezonu yayında! 3. sezon 1. bölümü izlemek isteyenler araştırmalarına devam ediyor. Popüler İspanyol dizisinin 3. sezonu izleyenleri heyecanlandıracak. Üçüncü sezonun sloganı “tatil bitti” oldu.

Dizinin yaratıcısı ve senaristi Alex Pina, Episode dergisine konuştu ve İstanbul karakteri hakkında açıklama yaptı. Pina, İstanbul değil Ankara karakteri planladıklarını ifade etti.

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON KAÇ BÖLÜM?

La Casa De Papel'in 3. sezonu 8 bölümden oluşuyor. Forbes’e göre, 2018’deki yayın platformunda en popüler yabancı dil dizisi olan dizisi La Casa De Papel’in yeni sezonu soru işaretlerini ortadan kaldıracak.

LA CASA DE PAPEL OYUNCULARI

Hayatta kalan hırsızlar - Tokyo, Rio, Nairobi, Helsinki, Denver, Profesör, Raquel, Monica... Karakterlerin maceraları heyecanla bekleniyor.

BERLİN YAŞIYOR MU?

Yeni sezon fragmanında Berlin hayranları "Berlin yaşıyor mu?" sorusu ile karşı karşıya kalmıştı. İkinci sezonda veda ettiği düşünülen Berlin (Pedro Alonso) 3. sezon tanıtım videosunda görüldü.

İKİNCİ SEZONDA KADRODAN AYRILAN OYUNCULAR

Denver'ın babası olan Moskova, polis tarafından vurulduktan sonra öldü.

Helsinki, bazı rehinelerin yaralanmasından sonra rahatsız olduğu için Oslo'nun hayatını sonlandırdı.

Kurşunların hedefi olan Berlin’in öldüğü düşünülmüştü ancak 3. Sezon fragmanları soru işaretlerine neden oldu.

3. SEZONDA NELER OLACAK?

Dizinin ilk iki sezonunda ekip darphaneyi soymuştu. 3. sezonda ise çok daha büyük bir soyguna girişilecek.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

La Casa De Papel 4. sezon ne zaman çıkacak? Çekimlerde son durum
La Casa De Papel 4. sezon ne zaman? Yönetmen Jesús Colmenar açıkladı
Nesrin Cavadzade La Casa De Papel'de oynayacak mı?

Hayat Haberleri