La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlayacak? Yeni karakterler diziye giriyor

Tüm dünyada heyecan fırtınası yaşatan La Casa de Papel 4. sezonun ne zaman başlayacağı, izleyiciler tarafından merak ediliyordu. Gelen son dakika haberlerinin ardından La Casa de Papel yeni karakterleri de araştırılıyor. Tüm bu gelişmeler ise karar.com’da…

Her sezon ayrı bir heyecan ile izleyicisiyle buluşan La Casa de Papel 4. sezon için geri sayıma geçildi. 3 sezon boyunca olayları, karakterleriyle geniş bir izleyici kitlesine ulaşan La Casa de Papel 4. sezon için de onay alındı. Şimdi izleyiciler de yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte aradıklarınız…

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

La Casa de Papel 4. sezonunun ne zaman başlayacağı dizi severler tarafından araştırılıyor. La Casa de Papel 4. sezon müjdesi İspanyol yapımı dizinin yönetmeni Jesús Colmenar düzenlenen basın toplantısında paylaşıldı. 19 Temmuz tarihinde izleyicinin karşısına çıkan La Casa de Papel 4. yeni sezonu için de onay verildi. İspanyol yapımı dizinin yönetmeni Jesús Colmenar düzenlenen basın toplantısında dizinin dördüncü sezonunun olacağını ve resmî açıklamanın çok yakında yapılacağını paylaşıldı.

KARAKTERLER BELLİ OLDU MU?

Yeni karakterlerin de diziye katıldığı 3. sezonda La Casa de Papel'de Ankara karakteri de izleyicilerle buluşacak. La Casa de Papel 4. sezonda Türkiye'den ‘İstanbul’ karakterini de görebiliriz. La Casa de Papel 4. sezon öncesi yeni karakterler belli olacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

La Casa De Papel 4. sezon ne zaman çıkacak? Çekimlerde son durum
La Casa De Papel 4. sezon ne zaman? Yönetmen Jesús Colmenar açıkladı

Hayat Haberleri