Marmara Denizi’nde 4,5 büyüklüğünde deprem | İstanbul'da deprem mi oldu? Son depremler

Son dakika gelen habere göre; Marmara Denizi’nde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 25 Mayıs 2019’da Marmara Denizi’nde deprem kaydedildi. Yaşanan depremin ardından İstanbul halkı da depremi hissetti. Depremi hissetmeyenler İstanbul'da deprem mi oldu? sorusuna yanıt aradı. Depremin büyüklüğünü araştıran bölge halkı, Marmara Denizi’nde depremin şiddetini sorguluyor. İşte son depremler…

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından edinilen bilgilere göre; Marmara Denizi’nde deprem kaydedildi. Depremin İstanbul’dan da hissedildiği iddia edildi. Peki depremin merkez üssü neresi? Deprem ne zaman oldu ve kaç şiddetinde oldu? İşte AFAD ve Kandilli deprem bilgilerine dair aradıklarınız…

İstanbul'da deprem mi oldu?

Marmara Denizi'nde yaşanan depremin ardından depremin İstanbul'dan da hissedildiği öne sürüldü. Depremi hisseden vatandaşlar, İstanbul'da deprem mi oldu? sorusuna yanıt arıyor. 

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Deprem saat kaçta oldu?

İlk belirlemelere göre depremin 4,3 şiddetinde olduğu belirtilirken, 15:13 sıralarında meydana geldiği öğrenildi. Öte yandan saat 15:30 itibarıyla Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nin resmî sitesine erişim sağlanılamıyor. AFAD da depremin şiddetini 3,9 olarak açıkladı. 

Depremde mal veya can kaybı var mı?

Öğlen saatlerinde yaşanan depremin ardından can ya da mal kaybının olup olmadığı da araştırılıyor. Ancak şu an için paylaşılmış bir bilgi bulunmuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Türkiye'nin ilk yerli sismik araştırma gemisi Marmara'nın dibini karış karış inceliyor

Hayat Haberleri