Metin Pıhlıs kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin oyuncu kadrosunda yer alan Metin Pıhlıs’ın kaç yaşında ve aslen nereli olduğu konusu, tiyatroya giden ya da programı televizyondan izleyenler tarafından sıkça araştırılıyor. Metin Pıhlıs’la ilgili tüm bilgiler ise haberimizde yer alıyor…

1992’de Antalya’da doğan Metin Pıhlıs, üniversite eğitimini bankacılık ve sigortacılık üzerine tamamlamıştır. Ardından konservatuvar bölümüne giren ünlü isim, BKM’de seçmelere girerek Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibine dâhil olmuştur. Metin Pıhlıs’ın hayat hikâyesi karar.com’da…

METİN PIHLIS KİMDİR?

Metin Pıhlıs, 29 Şubat 1992 yılında Antalya’da dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaöğretiminin ardından liseyi Antalya Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesi’nde okumuştur. Lise eğitimini bitirdikten sonra üniversite sınavına girmiş Marmara Üniversitesi, Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu Sermaye Piyasası Bölümü’nü kazanmıştır.

OYUNCULUĞA GİRİŞİ

Bunun hemen ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvar Bölümü’nü kazanmış ve burada oyunculuk eğitimi almıştır. Metin Pıhlıs, oyunculuğa ilk olarak lise yıllarında okulun tiyatro kolunda yer alarak başlamıştır. Sonrasında çeşitli çocuk oyunları yazmış ve oynamıştır. Üniversiteyi bitirdikten sonra gittiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı’ndan mezun olunca çocukluktan hayali olan BKM seçmelerine girmiş ve BKM Mutfak’a seçilmiştir.

Gamzenur Ergun ile 2019 yılında Antalya Larena Beach’te düzenlenen nikâh töreniyle hayatını birleştiren Metin Pıhlıs, 1.84 cm boyunda ve 75 kilodadır. 

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Yasin Çam kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?
Sema Özkan kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?
Safa Sarı kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Hayat Haberleri