Nusret Gökçe kimdir? Nusret'in tuz atma tekniği nasıl ortaya çıktı?

Nusret Gökçe tuz atma tekniği nasıl ortaya çıktığını açıkladı. Nusret Gökçe yaptıkları ve sosyal paylaşımları ile gündemde. Nusret'in hayatı, nereli ve kaç yaşında olduğuna dair detaylar haberimizde bulabilirsiniz. 'Tuzlama hareketi’ ile efsane olan Nusret Gökçe, bu hareketin ortaya çıkışıyla ilgili de açıklamada bulundu. Peki, Nusret Gökçe kimdir? Nerelidir? Tuzlama hareketinini ilk kez neden yaptı? İşte ayrıntılar...

Nusret Gökçe sosyal medya hesabından tuz atma tekniğinin nasıl ortaya çıktığını açıkladı. en son Park Hyatt Oteli satın alan Nusret'in hayatı, nereli ve kaç yaşında olduğuna dair ayrıntılar haberimizde. 

TUZLAMA TEKNİĞİ NASIL ORTAYA ÇIKTI? 

Nusret Gökçe, 1983 yılında Erzurum'da dünyaya geldi. Babası Faik maden işçisidir. Dört kardeşi vardır. İki yaşındayken ailesiyle Darıca'ya taşındı. Öğrenimini altıncı sınıftayken yarıda bıraktı. Su satarak, ayakkabı boyayarak iş hayatına atıldı, 14 yaşında kasaplık yapmaya başladı.

2010 yılında kendi markasını oluşturdu ve kısa sürede büyük bir başarı elde etti. Et pişirme ve tuzlama şekli nedeniyle "Salt Bae"B adıyla anılmaya başlandı ve bir İnternet fenomeni hâline geldi. Nusret Gökçe çok konuşulan tuzlama hareketiyle ilgili şunları söylemişti: Kendiliğinden oldu. Gerçek bir hareket o, hava olsun diye yapılmış bir şey değil. Bir imza. Benim imzam. Tablo yapıyorsun, tabloya son dokunuş gibi düşün. Ete de son dokunuş, eti kutsuyorum. 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kuruluş Osman’da Nizamettin karakterini oynayan Uğur Aslan kimdir nerelidir ve kaç yaşındadır?
Exatlon Challenge'ın yarışmacı Buse Plan kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Hayat Haberleri