Babası ölenler için Babalar Günü'ne özel en güzel mesajlar ve sözler

Yılda bir kez değil, her an bizler için her anlamda fedakarlık gösteren babalar için resimli, fotoğraflı, Babalar Günü mesajları ve şiirleri sosyal paylaşım mecralarında sıkça paylaşılıyor. Zira, sokağa çıkma yasağına denk gelmesi nedeniyle Babalar Günü evlerde geçiriliyor. İşte, babası hayatta olmayanlar için anlamlı sözler...

ABD'de bir savaş gazisinin kızının girişimleriyle kutlanmaya başlanan Babalar Günü, uzun yıllardır dünya genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Çocuklar, babalarına hediyelerini alır. Fakat içimizde öyleleri var ki, bunlar babası ölenler için güzel sözleri paylaşarak, içimizi acıtır. Baba acısının kolay olmadı herkesçe bilinir ancak bunu yaşayan acısını içinde daha derin hisseder. Babası ölenler için fotoğraflı, resimli Babalar Günü mesajları ve şiirleri de ayrı bir önem kazanır. Baba özlemini anlatan en güzel şiirler, mesajlar ve sözler ise babasını kaybedenleri hüzne boğar.

BABASI ÖLENLER İÇİN GÜZEL SÖZLER

* Babalarımızın kıymetini her şeyde olduğu gibi kaybedince anlıyoruz. Rabbim vefat eden babalarımıza cenneti nasip etsin inşallah.

* Hakkını helal et bana baba. Sağlığında senin istediğin gibi birisi olamadım ama sana söz veriyorum ne olursa olsun senin istediğin gibi birisi olacak ve her zaman öyle yaşayacağım.

* Bugün babalar günü. Bu babalar gününü belki ilk belki de aynı hüzünle tekrar babasız geçinenlerimiz de var. Ateş düştüğü yeri yaktığı için bu hüznün tarifi olmadığı gibi empati kurmak da zor hatta imkansız denebilir.

* Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım. Bunu sen ölünce anladım seni çok özledim. Babacım

* Babalarımızın değerini anlatan söz ve mesajlardan bir derleme yaptık.

* Bana bıraktığın en güzel miras, ne evler ne de arabaydı babam. Bana bırakacağın en güzel miras, güzel öğütlerin ve hayat felsefen... Seni çok özlüyorum babam.

* Babalarımızın değerini anlatan söz ve mesajlardan bir derleme yaptık.

* Hasret akşamları gibi daldın gönlüme, yokluğun acısı saplandı yüreğime seni özledim be babam

* Babalar soğuk görünür ama sıcaklığı öldükten sonra bile hissedilir.

* Babam sen bizden ayrılalı benim yüzüm gülmedi hiç, sensizlik zamanla geçer dediler ama benim ki geçmedi. Ben her gece rüyalarımda seni görüyorum. Baba baba gel diye sana sesleniyorum. Canım babam seni çok seviyorum.

* Ölmüş olsan da beni duy baba bu sene de babalar gününü kutlarım.

* Bana hakkını helal et baba. Ellerinden yüzünden doya doya öpmeyi çok ama çok isterdim.

* Sen hiç baba diye avazın çıktığı kadar sessizce bağırdın mı hiç?

* Yanında hissettiğim güven hiç değişmedi baba. En güvende olduğum yer kabrinin başıdır artık.

* Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var. Seni hiç unutmadın canım babam

BABASI VEFAT EDENLER İÇİN BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

* Babanın ne iyisi olur, ne de kötüsü, en kötüsü babasız yaşamaktır.

* Bana eksiklerimi sorma hayat, 'BABAM DERİM' tamamlayamazsın...

* Babam bak ben sensiz kaldım, ben babasız kaldım.

* Senin aramızdan ayrılışının onuncu yılına giriyoruz ama ben seni hala çok arıyorum babam.

* Ben babasının güzel kızıyım ona çeken sınırını ondan alan gözlerini bir farkla çeken neredeyse ona benzeyen kızı ben babamın bir kere olsun canım kızım lafını duymak için nelerimi vermezdim..! Allah mekanını cennet eylesin babam.

BABASI HAYATTA OLMAYANLAR İÇİN ANLAMLI SÖZLER

* Derdimi, neşemi, hüznümü paylaşabildiğim tek insandın. Ben şimdi kime gideyim.

* Baba, ben bu saklambaç oyununu hiç sevmiyorum.. Sağım-solum sobe. Nereye saklanıyorsun böyle, seni hiç bir yerde bulamıyorum baba..

* Geceler uyumak için değil seni özlemek için var gibi baba. Babalar günün kutlu olsun.

* Seni bir daha görememek acı verse de bana, elimi uzatıp tutamasan da her daim kalbimdesin canım babam.

* Bugün hayatımdaki her şeyde senin imzan var canım babam. Allah mekanını cennet eylesin.

* Hiç durmadan seni ve seninle yaşadıklarımı anlatıp duruyorum. Kelimelerim bile senin özleminle yanıp tutuşuyor. Artık hayatta yoksun ama Seni çok seviyorum canım babam.

* Bir baba öldü mü bir insan ölmez, bir hayatın neşesi ölür, mutluluğu yıkılır ve birliği bozulur.

* Bugün hayatımdaki her şeyde senin imzan var canım babam. Allah mekanını cennet eylesin.

* Bir baba ne zaman ölür. Bir babanın hayırlı evlatları varsa, evlatları ölene kadar o baba ölmez.

* Yanında hissettiğim güven hiç değişmedi baba. En güvende olduğum yer kabrinin başıdır artık.

* Koca yürekli güzel babam. Yokluğunda bir babalar günü daha geçiriyorum. Seni çok ama çok özledim.

* Yokluğunda kor alevlere döndü yüreğim, son bir kez yüzünü görseydim, karlı dağım aslan babam.

* Allah'ım biz evlatları olarak babamızdan razıydık. Sen de ondan razı ol. Babalar gününüz kutlu olsun.

* Sen bazen rüyalarıma gelip beni öpüyorsun, seni çok seviyorum diyorsun. Bende seni çok seviyorum babam.

* Seni bir daha görememek acı verse de bana, elimi uzatıp tutamasan da her daim kalbimdesin canım babam.

ÖLMÜŞ BABALAR İÇİN DUYGUSAL MESAJLAR

* Yanımızdan ayrılalı yıllar oldu ama evimizdeki varlığın hiç eksilmedi çünkü hep kalbimdesin canım babam.

* Seni bir daha görememek acı verse de bana, elimi uzatıp tutamasan da her daim kalbimdesin canım babam.

* Babanın yokluğu eksi kırk derecedeki soğuk hava kadar soğukmuş. İnsanın babası ölünce hiçbir şey içini ısıtmaya yetmiyor.

* Ben hep senin yanında mutluydum baba, bak yine senin kabrinin başında buluyorum huzuru, seninle konuştukça içim rahatlıyor.

* Yanımızdan ayrılalı yıllar oldu ama evimizdeki varlığın hiç eksilmedi çünkü hep kalbimdesin canım babam.

* Koca yürekli güzel babam. Yokluğunda bir babalar günü daha geçiriyorum. Seni çok ama çok özledim.

* Beraber yudumlasaydık çayımızı, beraber yaşasaydık yaşamadıklarımızı. Sadece rüyalarımda değil yanımda görebilseydim seni babacığım.

* Seni çok özledim babam diye haykırmak istedim ama yapamadım, özlemimi gözyaşlarımla gizledim canım babam.

* Cennet mekanın olsun, Peygamberimiz komşun, cennet ehli yoldaşın, dualarım seninle olsun. Canım babam.

* Benim yaşamımdaki örneğim, benim sıkıştığımda kurtarıcım canım babam nur içinde yat. Seni çok özledim babam.

* Bak baba bugün babalar günü yani senin günün ben yine senin yanındayım, hemen başucundayım. Babalar günün kutlu olsun canım babam.

* Ben her şeyimi sana sorardım. Benim babam bilir derdim. Çünkü benim en büyük dayanağımdın sen babam. Nur içinde yat mekanın cennet olsun.

* Yüzün hep gözümün önünde canım babam. Senin yerin hep kalbimde olacak. Babalar günün kutlu olsun bir kez daha.

* Bak baba bende senin gibi baba oldum. Bende evlatlarımı senin gibi yetiştireceğim. Onlara dedeniz böyle yapıyordu diyeceğim.

* Babacığım cenazene yetişemedim, o güzel gözlerine son defa bakamadım. Babam bana hakkını helal et. Allah’ım günahlarını affetsin, mekânın cennet olsun.

BABASI ÖLENLER İÇİN EN GÜZEL MESAJLAR

* Allah'ım sen babama kabir azabı çektirme, şu mübarek gün ve geceler hürmetine ona cennet bahçesinden bir yer nasip eyle. Amin.

* Bir babalar gününü daha sensiz geçiriyorum. Canım babam seni çok özledim bir kere daha babalar gününü kutlarım.

* Benim babam dünyalara sığmayacak kadar büyük yürekli, iyi kalpli, merhametli bir adamdı. Benim babam her zaman kalbimde yaşayacak.

* Mezarında nur içinde yat, mekanın cennet olsun, komşun Peygamber efendimiz olsun. Dualarımız her zaman seninle canım babam Ruhun şad olsun.

* Baba yanında olmasa da kendini güvende hissettiğin bir sığınakmış, baban olmayınca insan hayattan korkarmış. Canım babam nur içinde yat.

* Belki bazılarına göre babalar annelere göre daha soğuk görünürler ama babaların yüreği merhametli, sıcacık insanlardır onlar. Tüm ölmüş babalara Yüce Mevlam mağfiret etsin.

* Bana hakkını helal et baba. Ellerinden yüzünden doya doya öpmeyi çok ama çok isterdim. Babalar günün kutlu olsun.

* Canım babam artık ben de bir babayım. Bu yıl yanımızda olsaydın eğer sana dedeler günü de yapacaktık. Allah mekanını cennet eylesin.

* Sen bedenen aramızdan göçtün gittin ama ruhun hep kalbimde olacak güzel babam. Seni ölene kadar unutmayacağım. Ölen babaya sözler yazımızı okumaktasınız.

* Sen aramızdan ayrılalı yıllar oldu ama ben hala alışmadım senin yokluğuna, sanki kapı çaldığında sen gelecekmişsin gibi, bir telefon çaldığında sen arıyormuşsun gibi seni hiç unutmadım Canım Babam.

* Ben şunu biliyorum ki sen bizim söylediklerimiz duyuyorsun, sana dünyada doyamadım babam. Seni üzdüm, kırdım beni affet babam.

* Bugün yaşadığım her şeyde, alışkanlıklarımda, davranışlarımda, oturup kalkışımda benim her şeyimde senin izin var babam. Ben seni nasıl unutabilirim. Babalar Gününü kutlarım.

* Sizin hiç babanız öldü mü? Benim bir kere öldü, kör oldum. Yıkadılar, aldılar, götürdüler. Babamdan ummazdım bunu kör oldum. (Cemal Süreya)

* Hiçbir dil senin özlemini anlatacak kadar güçlü değil. Hiçbir yürek bu acıyı kaldırabilecek kadar güçlü değil. Babalar gününü sensiz kutluyoruz bir kez daha baba.

* Bu gün bir kez daha yetimliğime ağladım canim babam. Yokluğun kor gibi yaktı içimi. Sahipsizliğim indi sanki tokat gibi yüzüme sensizlik yetimlik ne zormuş babam.

* Seninle geçirdiğimiz onca güzel yıllardan sonra sen ansızın çıkıp gittin hayatımızdan oldu mu be babam, beni bu dünyada kimsesiz bıraktın gittin benim güzel babam. Mekanın cennet olsun nur içinde yat inşallah.

* Baban giderse; Başı dumanlı dağın gider. Atan gider, sırtın gider, çınar ağacın gider yaslanacak yer bulamazsın. Baban giderse; Darda sana yetişen elin gider. Aklın gider, canın gider. Şu dağlanmış yüreğinde, çocuk kalan yanın gider. Baban giderse; öpülecek elin gider. Bayram gider.

* Hep söylerdin babam okşayıp saçını seni sevmeye doymadan, senin mutluluğunu görmeden, göçüp gidersem bu dünyadan, dua et, mezarımın başucuna gel yeter derdin canım.

* Babam ben her gün geliyorum senin yanına babam.

* Annemse odasında babamın, hasta yatağında, kımıldamadan yatıyor.

* Şöyle böyle hatırlıyorum, beni ölüme uğurlayan bir düğün günü. Babamı hatırlıyorum. Babamın ölümünü. Kırbacıyla birlikte bir çam ağacına gömülü...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Liderler Babalar Günü'nü kutladı
OGM Babalar Günü fidan bağışı nasıl yapılır? İşte ücretsiz fidan bağışı başvuru ekranı
Babalar Günü nasıl ortaya çıktı, ilk ne zaman kutlandı? İşte tarihçesi

Hayat Haberleri