Özlem Gültekin kimdir kaç yaşındadır ve ne iş yapıyor? Erhan Çelik ile dünya evine girdi

Haber sunucusu Erhan Çelik, Özlem Gültekin ile dünya evine girdi. Magazin gündeminin son dakika olarak duyurduğu bu evliliğin ardından Erhan Çelik’in eşi Özlem Gültekin’in yaşı, memleketi, işi ve hayat hikâyesi de en çok arananlar listesine girmeyi başardı. İşte detaylar…

Erhan Çelik’in sosyal medya hesabından paylaştığı ve altına ‘Evet, bin kere evet, yüz bin kere evet.’ notunu düştüğü bu son dakika evlilik kararının ardından gözler Özlem Gültekin’e çevrildi. Kızıl saçları, düzgün fiziğiyle adından söz ettiren Özlem Gültekin’in yaşı, ne iş yaptığı ve memleketi haberimizde…

ÖZLEM TEKİN KİMDİR?

Eğitim hayatına 5 yaşında başladıktan sonra babasının mesleğinden dolayı ilk, orta ve lise eğitimini Türkiye’nin çeşitli okullarında bitiren Op. Dr. Özlem Gültekin, 1994’te 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girdi. 2000’de DEÜ'nden derece ile mezun olduktan sonra tıpta uzmanlık sınavında (TUS) Türkiye genelinde derece yaptı. DEÜ Tıp Fakültesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum branşında ihtisasını yaptı.

ÖZLEM GÜLTEKİN İLE İLGİLİ DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

2000-2005 yıllarında 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'nda çalışmasının ardından, 2005 yılında özel bir hastanede, 2006 -2009 arasında mecburi hizmetini Konya Ereğli Devlet Hastanesi’nde, 2009 - 2010 arasında da Özel Sekiz Eylül Hastanesi’nde çalışan Özlem Gültekin, 2010-2012 yıllarında özel bir hastanede Stuff Hekim olarak çalışmalarını sürdürdü.

2012 yılında Op. Dr. Özlem Gültekin Kliniği olarak açtığı kliniğini, daha sonra “Hayat’ın ÖZ’ü Kliniği “ markasına dönüştürdü. Hâlâ Kadın Hastalıkları Doğumun yanında, çeşitli estetik uygulamalarında sürdürdüğü kliniğinde hizmet veriyor. Yurtiçi ve yurtdışında olmak üzere pek çok kongre ve sempozyuma katıldı. 2012’de Slovenya'da Ljubljana Unıversity Hastanesi'nde Prof. Dr. Adolf Lukonovic ile beraber çeşitli çalışma ve uygulamalara dâhil oldu ve eğitim sertifikası aldı.

Başta İstanbul’da pek çok ulusal televizyon kanalında olmak üzere, Ege Bölgesi’nde de çeşitli televizyon programlarına canlı yayın konuğu olarak katıldı ve katılıyor. Op. Dr. Özlem Gültekin, büyük bir aşkla yaptığı mesleğinin yanı sıra, PPL pilotluk sertifikasına sahiptir ve hobileri arasında uçak kullanmak da vardır.

Aynı anda TUGİAD ( Türkiye Genç İş Adamları Derneği) Türkiye Genel Merkez Denetleme Kurulu üyesi olup, TÜGİAD Ege şubesinde halen yönetim kurulu üyesidir. TUGİAD Ege Şubesi Sağlık Komisyon Başkanlığı'nı yönetmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Gülben Ergen davası sonuçlandı: Gülben Ergen hapis cezası aldı mı?
Erhan Çelik'in 5 yıla kadar hapsi istendi

Hayat Haberleri