Recep İvedik 6 ne zaman çıkacak? Şahan Gökbakar tarih verdi

Şahan Gökbakar’ın hayat verdiği ‘Recep İvedik’ karakterinin 6’ncı filmi için heyecanlı bekleyiş son buluyor. Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Recep İvedik 6’nın vizyon tarihini açıkladı. İşte yeni filmin konusu ve oyuncularına dair detaylar…

 

Şahan Gökbakar imzalı Recep İvedik filmlerinin 6’ncısı için geri sayım başladı. Sinemaseverlerin merak içerisinde beklediği Recep İvedik 6 filmi 8 Kasım 2019’da gösterime girecek. İşte filme dair aradıklarınız…

ŞAHAN GÖKBAKAR: RECEP İVEDİK 6, 8 KASIM’DA SİZLERLE

Güldürü kategorisinde bulunan ve başrolünde kendisinin yer aldığı Recep İvedik 6 filminin vizyon tarihini Twitter adresi üzerinden 8 Kasım olarak paylaşan Şahan Gökbakar, ’’Recep İvedik 6, 8 Kasım'da sizlerle... Bu serüvende Recep, Konya diye Kenya' ya gidiyor... Peki sizce bundan sonraki seruvende nereye gitsin?" ifadelerini kullandı.

RECEP İVEDİK 5'iN KONUSU

Mahalle sakinlerinden İsmet’in ailesine taziye ziyaretinde bulunduğu esnada eşinin düştüğü zor duruma üzülerek dostunun geride bıraktığı son görevini yerine getirmek üzere yola çıkan Recep İvedik, bu yolcuğun kısa süreceğini hayal ederken, genç sporculardan oluşan Millî Takımı yurtdışındaki bir spor organizasyonuna götürdüğünü fark ettiğinde artık iş işten geçmiştir.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Spor organizasyonuna katılacak ekibin talihsiz olayı sonucu işler karışırken, Recep yine dümenin başına geçer. Kazanmaktan başka bir çaresi bulunmadığına inanan Recep İvedik; olayları kendi yöntemleriyle çözmek isteyince de ortaya eğlenceli hatıralar çıkar.

Fragmanda Recep İvedik, sporun her alanında boy göstererek iddiasını ortaya koyuyor. Bambaşka bir yönüyle izleyeceğimiz Recep İvedik; yeni filminde gülle, güreş, halter, uzun atlama ve eskrim gibi alanlarda değme sporculara taş çıkartacak performanslar sergiliyor.

Şahan Gökbakar’ın hem başrolünü üstlendiği hem de senaryosunu kardeşi Togan Gökbakar’la birlikte yazdığı “Recep İvedik 5”ten ilk görüntüler ortaya çıktı. Serinin takipçilerinin merakla beklediği filmde Recep İvedik bu kez bambaşka bir yönünü gözler önüne seriyor.

Recep İvedik 6 filminin vizyon tarihi Beyaz TV ekranlarından böyle duyuruldu:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri