Rüyada kadın görmek ne anlama geliyor? Rüyada kadın görmenin yorumu

Rüyada kadın görmek, pek çok rüya tabircisi tarafından olumlu şekilde yorumlanmıştır. Ancak rüyada görülen kadının iyi veya kötü olması rüyanın anlamında farklılıklara neden olur. karar.com olarak rüyada kadın görmekle ilgili en ayrıntılı rüya tabirlerini bir araya getirdik…

 

Rüyada kadın görmek, rüyayı gören kişinin hayatında olumlu gelişmelerin yaşanacağına delalet eder. Açık kadın görmek, kapalı kadın görmek, güzel kadın görmek gibi farklı şekillerde görülen rüyaların tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA KADIN GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada kadın görmek, her ne kadar olumlu ve hayırlı bir şekilde tabir edilse de özellikle kadının rüyadaki hali anlamda değişikliklere neden olur. Rüyada görülen kadın iyi ve güzel ise, bu hayırla yorumlanırken, eğer rüyada görülen kadının suratı asık ve çirkin ise, olumsuz gelişmeler olacağı ve sıkıntılar yaşanacağı şeklinde yorumlanır.

SURATSIZ KADIN GÖRMEK

Rüyada suratsız kadın görmek, rüya sahibinin çok etkileneceği, uzun zaman unutamayacağı ve derinden sarsılacağı bir olay yaşayacağına delalet eder.

AÇIK KADIN GÖRMEK

Rüyada açık kadın görmek, rüyayı gören kişinin hayır işleyerek sevaba gireceği anlamını taşır.

KAPALI KADIN GÖRMEK

Rüyada kapalı kadın görmek, rüya sahibinin bir olay karşısında kuşkuya düşeceği şeklinde yorumlanır.

GÜZEL KADIN GÖRMEK

Rüyada güzel kadın görmek, kazancı bol işlere girmeye, bolluk ve berekete, ferah bir ömre delalet eder. Rüyada genç ve güzel kadın gören kişi, çok sevap kazanacağı bir hayır işler.

HASTA KADIN GÖRMEK

Rüyada hasta kadın görmek, sıkıntı ve dertleri temsil eder. Rüyada hasta kadın gören kişinin çalışma ya da özel hayatında problemlerle karşılaşacağı, karar vermekte zorlanacağı anlamını taşır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

KADIN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada kadın öldürdüğünü görmek, rüya sahibinin hayatında yeni bir kişi gireceği, işlerinin ters gideceği bu yüzden de psikolojik olarak sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

DOĞUM YAPAN KADIN GÖRMEK

Rüyada doğum yapan kadın görmek, rüyayı gören kişinin etrafında art niyetli kişiler olacağı, rüya sahibinin ailesini korumak adına onları kendinden ve ailesinden uza tutacağı anlamını taşır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Rüyada buzdolabı görmenin tabiri ve yorumu | Rüyada buzdolabı görmek ne anlama geliyor?
Rüyada köprü görmenin yorumu | Rüyada köprü görmek ne anlama geliyor?
Rüyada kol saati takmak ne demek? Rüyada kol saati görmenin anlamı

Hayat Haberleri