Rüyada yılan görmek ne anlama geliyor? Rüyada yılan görmenin tabiri

Rüyada yılan görmek, çok çeşitli anlamlara gelmektedir. Rüya tabirleri arasında yılan görmek, genellikle kişinin bir düşmanı olduğuna delalet eder. Rüya sahibinin haberi olmadığı bir düşmanı olabilir. Haberimizde, çok farklı anlamlara gelen rüyada yılan görmekle ilgili yorumları bulabilirsiniz…

Pek çok kişinin anlamını merak edip araştırdığı rüya tabirleri arasında “Rüyada yılan görmek ne anlama geliyor?” bulunmaktadır. Genellikle düşman olarak yorumlanan rüyada görülen yılan, yılanın çeşidine ve görülme şeklinde göre de farklı anlamlar taşımaktadır. Karar.com’da farklı yılan rüyalarını bir araya getirdik…


RÜYADA YILAN GÖRMEK


Rüyada yılan görmek, rüya sahibinin etrafında dolaşan ve iki yüzlü tavırlar sergileyen bir düşmanı olduğuna işaret eder. Bu düşman gizli emellerini saklar, kendi çıkarları için yalanlar söyler. Yılan tabiatı itibariyle soğuk kanlı ve sinsi bir hayvan olarak nitelendirilir. Düşmanını saldırmak için en uygun zamanı bekler. Rüyada görülen yılan da düşmanla ilişkilendirilmiş ve kişinin her an tehlike açık olduğu şeklinde yorumlanmıştır.


Farklı rüya yorumcuları ise, rüyada görülen yılanın kimi zamanlarda hayırla yorumlandığını söylemektedir. Buna göre, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına, ev yaşamında yeni gelişmelerin yaşanacağına delalet eder. Bununla birlikte bekar kişiler için evlilik, evli kişiler için ise yeni bir bebeğin habercisi olabilir.


ZEHİRSİZ YILAN GÖRMEK


Rüyada zehirsiz yılan görmek, rüya sahibinin eline çok miktarda altın geçeceğine delalet eder.


SİYAH YILAN GÖRMEK


Rüyada siyah yılan görmek, rüya sahibinin düşmanının çok kuvvetli ve tehlikeli olduğuna işaret eder.


YEŞİL YILAN GÖRMEK


Rüyada yeşil yılan görmek, kişinin çevresindeki inanç bakımından zayıf olan birine işaret eder. Rüya sahibi bu kişiye karşı dikkatli olmalıdır. Çünkü karşısındaki kişinin hareketlerinden etkilenebilir ve onun günahlarına ortak olabilir.


BOĞA YILANI GÖRMEK


Rüyada boğa yılanı görmek, rüya sahibinin sıkıntılı günler yaşayacağına delalet eder. Kişi, karmaşık ve karanlık günlere hazır olmalıdır.


YILAN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ GÖRMEK


Rüyada yılan öldürdüğünü görmek, genellikle hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Rüya sahibinin düşmanına karşı galip geleceğine işaret eder. Eğer rüyayı gören kişi, rüyasında yılana dokunur ve eline alırsa, iş ve aşk yaşamında güzel günler onu bekliyor demektir.

ALTINDAN YILAN GÖRMEK

Rüyada altından yılan görmek, kişinin çok hayırlı işler yapacağı anlamına gelir. Kişinin hem çalışma hem de özek hayatında kendisine hayrı dokunacak kişilerin varlığı olarak anlamlandırılır.

ENGEREK YILANI GÖRMEK

Rüyada engerek yılanı görmek, rüya sahibinin çok kuvvetli ve tehlikeli bir düşmanı olduğu anlamını taşır.

BEYAZ YILAN GÖRMEK

Rüyada beyaz yılan görmek, kişiye çok zarar veremeyecek güçsüz ve zayıf bir düşman olarak yorumlanır. Rüyada görülen beyaz yılanın eğer ayakları var ise, bu rüya, kudretli ve mevki sahibi bir düşmanın varlığının habercisidir.

SU YILANI GÖRMEK

Rüyada su yılanı görmek, yeni bir arkadaş veya dost demektir. Rüyayı gören kişinin servet sahibi bir kişi ile tanışacağına ve onunla dost olacağına işaret eder.

YILAN ISIRMASI

Rüyasında yılan tarafından ısırıldığını görmek düşmandan gelecek zarar anlamına gelir. Kişinin, çok büyük sıkıntılara gireceğine ve girilen sıkıntının ailevi sorunlara ve tartışmalara yol açacağına işaret eder. Eğer kişi yılan tarafından ısırıldıktan sonra kan görürse rüya bozulur.

YILANI ÖLDÜRMEK

Rüyada yılan öldürmek, düşmanlara karşı büyük bir zaferdir. Ancak rüyanın görünüş şekillerine göre farklı anlamları vardır. Örneğin yılanı yastık, yorgan ve yatak üzerinde öldürmek kişinin eşinin ölmesi anlamına gelir. Bazı yorumculara göre yılandan korkmadan onu ezmek iş hayatındaki başarılara, bazı yorumculara göre de bir kişiyle tanışıp mutlu olmaya işaret eder.

RENKLERE GÖREN YILAN ANLAMLARI

Rüyada renkli yılan görmek yılanın rengine göre farklı anlamlara sahiptir. Siyah yılan düşmanın sanıldığından çok daha tehlikeli olduğuna, beyaz yılan ise zayıf düşmana işaret eder. Rüyada yeşil yılan görmek ise dini görevlerini yerine getirmeyen kişi anlamına gelir. Bu kişi rüya sahibi de olabilir ya da kişinin etrafından biri de olabilir.

ETRAFTA DOLAŞAN YILAN GÖRMEK

Rüyada etrafta dolaşan yılanın anlamı yılanın zehirli ve zehirsiz olmasıyla ilgili farklı anlamlara göre yorumlanır. Zararlı bir yılanın gezinmesi rüyayı gören kişi için sıkıntılı günler anlamına gelir. Ancak zehirsiz bir yılan ise beklenmedik gelen bir misafire işaret eder. Suyun içerisinde bulunan yılanlar ise maddi yönden iyi kişilerle arkadaşlık kurmak anlamına gelir. Uyuyan bir yılan ise uyuyan bir düşman şeklinde yorumlanır.

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Rüyada yatak görmek ne anlama geliyor? Rüyada yatak görmenin tabiri
Rüyada yeşillik görmek ne anlama geliyor? Rüyada yeşillik görmenin anlamı
Rüyada amca görmek nasıl yorumlanır? Rüyada amca görmenin anlamı

Hayat Haberleri