Rüyada yumurta görmek ne anlama geliyor? Hayırlı bir gelişmeye delalettir

Rüyada yumurta görmek genel olarak iyi şeylerin olacağına yorulmuştur. Rüya tabirlerine göre rüyada yumurta görmek hayırlı işlerin başlangıcını işaret eder. Rüyayı gören kişi, mevcut durumundan bir üst kademeye çıkar ya da mutlu bir evlilik yapar. İşte, rüyada yumurta görmenin anlamı...

Rüyada yumurta görmek bir üst kademeye yükselmeye, mutlu olup hayırlı bir evlilik yapmaya yorulur. Rüyada yumurta görmek, farklı rüya tabirleri olarak yorumlanmıştır.

RÜYADA YUMURTA GÖRMEK

Rüyada yumurta görmek genel olarak hayırlı işlere yorulsa da yumurtanın sayısı, şekli, çiğ ya da pişmiş olması yorumun farklı olmasına neden olur. Rüyada yumurta görmek genel anlamıyla mevcut durumdan bir üst kademeye yükselmek, mutlu ve huzurlu bir evliliğe yorulur. Büyük yumurta görmek bol kazanca işarettir. Birden çok yumurta gören bekar biri yakın zamanda evlenir. Kişi evli ise erkek çocuk sahibi olur.

Rüyasında yumurta sarısı gören evli bir kadınsa yakın zamanda çocuk sahibi olacaktır. Rüyayı gören kişi bekarsa hayırlı bir evlilik yapacağı anlamına gelir. Öte yandan rüyayı gören kişi işsizse yakın zamanda kazancının bol olacağı bir işe girecektir.

Rüyada yumurta beyazı görmek kişinin şuan bulunduğu durumdan bir üst kademeye geçmesi anlamına gelir. Rüyayı gören kişi orta düzeyde bir yükselme yaşar. Rüyada kırmızı renkli yumurta yangına, felakete ya da ölüme işarettir. Siyah yumurta ise kişinin başına çok kötü bir olay geleceğinin habercisidir.

RÜYADA YUMURTA PİŞİRMEK

Rüyada yumurta görmek kişinin yaşam şeklinde bazı değişikliklere gideceğinin habercisidir. Rüyayı gören kişi kimseye ihtiyaç duymadan kendi geçimini kendi sağlayacaktır. Bazı yorumculara göre rüyada yumurta pişirip yemek, rüyayı gören kişinin yüzünün daima güleceğine, huzura ereceğine ve maddi anlamda rahat günler geçireceğine işarettir. Bazı yorumcularda rüyada yumurta yiyen kişi bekarsa evlenecek, evliyse çocuk sahibi olacaktır der.

RÜYADA YUMURTA KIRMAK

Rüyada yumurta kırmak, rüyayı gören kişinin başına kötü bir olay geleceğinin habercisidir. Rüyayı gören kişinin çocuğunun hastalanacağına, eğer çocuk hastaysa vefat edeceğine işarettir. Rüyada çatlak yumurta görmek ise rüyayı gören kişi için bolluk ve bereketi ifade eder.

RÜYADA YUMURTADAN CİVCİV ÇIKMASI

Rüyada yumurtadan civciv çıktığını gören kişinin hayatında çok güzel değişiklikler olacaktır. Rüyayı gören kişi yumurtadan çıkan civcivi eline alırsa çocuk sahibi olacaktır. Bazı yorumculara göre rüyada yumurtadan civciv çıkması kısmetli bir işi ifade eder.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Rüyada çocuğunun olduğunu görmek ne demek? Ferahlık ve mutluluk anlamına gelir
Rüyada kuyu görmenin tabiri nedir? Rüyada kuyu görmek dost görünümlü düşmana işarettir
Rüyada tarak görmek iyi midir, kötü müdür? Evliler ve bekarlar için farklı yorumlanır

Hayat Haberleri