Şevket Çoruh uğradığı saldırının görüntüsünü paylaştı

Ünlü sanatçı Şevket Çoruh, İzmir'de uğradıkları saldırının görüntülerini paylaştı. Çoruh Twitter'da yaptığı paylaşımda, "Bunlar olurken biz karakoldaydık" dedi.

Tiyatrocu Şevket Çoruh, İzmir'de uğradığı bıçaklı saldırının görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Şevket Çoruh ile Murat Akkoyunlu, 'Bir Baba Hamlet' isimli oyunun turnesi için gittikleri İzmir’de bıçaklı saldırıya uğramıştı. İddiaya göre oyunun bitiminden sonra organizatör Ferhat Aydoğdu ile bir restorana giden Çoruh ile Akkoyunlu, yemek yedikleri sırada park eden bir otomobilin sokak köpeğini ezdiğini gördü ve kişileri uyardı.

"ÜNLÜSÜNÜZ DİYE ARTİSTLİK YAPIYORSUNUZ?"

İkili otomobili kullanan kişinin ‘Ünlüsünüz diye niye artistlik yapıyorsunuz?” sözlerine maruz kaldı. Kısa bir süre sonra da kalabalık bir grup bıçaklarla Şevket Çoruh ile Murat Akkoyunlu’ya saldırdı. Saldırgan gruptan bir kişi Şevket Çoruh’un misafirlerine silah çektiği öne sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

'Ankesör' soruşturması kapsamında 14 kişi hakkında yakalama kararı
Şevket Çoruh saldırı anının görüntülerini paylaştı
Şevket Çoruh, İzmir'de bıçaklı saldırıya uğradı

Hayat Haberleri