Survivor'da ikinci yarışmacı: Seda Ocak kimdir? Kaç yaşında nereli?

Seda Ocak kimdir, ne iş yapıyor? Survivor Türkiye - Yunanistan'ın ikinci yarışmacısını Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor 2019'a Seda Ocak da katıldı. Survivor Türkiye - Yunanistan yarışmacısının 2. yarışmacısı Seda Ocak hakkında merak edilenler haberimizde.

Survivor 2019'un ikinci yarışmacısı Acun Ilıcalı tarafından spsyal medya hesabından açıklandı.  Böylece Survivor Türkiye - Yunanistan'ın ikinci yarışmacısı belli oldu. Seda Ocak, "Korkum yok, hırsıma güveniyorum" sloganı ile Survivor'a merhaba dedi. Peki Survivor 2019'un ikinci yarışmacısı olarak açıklanan Seda Ocak kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Seda Ocak'ın hayat hikayesi...

Merakla beklenen Survivor Türkiye - Yunanistan'ın ikinci yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, yeni sezonun ikinci yarışmacısını sosyal medyadan duyurdu. Survivor Türkiye - Yunanistan'ın ikinci yarışmacısı Seda Ocak oldu. Parkurda kendisine çok güvenen Ocak, "Korkum yok, hırsıma güveniyorum" sloganıyla yarışmaya katılıyor.

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Seda'nın Survivor'da yeni sezonun ikinci yarışmacısı olduğunu açıkladı.

SEDA OCAK KİMDİR?

Eski yarışmacılardan Sema’nın ikizi olan Seda 34 yaşında ve Bursalıdır. Eski milli atlet ve antrenördür. İki çocuğu vardır.

Seda Ocak kendisini şöyle anlatıyor; Atletizme Sema ile birlikte başladık sonra branşlarımızı seçtik. Ben 100 metre engelli koşucuyum. 2003 yılında evlendikten sonra sporu bıraktım. Survivor’a hazırlık aşamasında günde 2 antrenman yaptık. Zorlandık ama değdi. Gözümün kara olmasının parkurlarda işe yarayacağını düşünüyorum. Canım tatlı değildir, hırsıma da güveniyorum.

Survivor 2019'da ilk yarışmacı ise yapılan anketlerde en çok oyu alan Hakan Kanık olmuştu.

SURVİVOR NE ZAMAN?

Türkiye ve Yunanistan'da ortak yayınlanacak olan Survivor 2019 yarışması 2 Şubat Cumartesi akşamı ekranlara “merhaba” diyecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Itır Esen Survivor suncusu oldu | Itır Esen kimdir, nerelidir? Survivor 2019 Türkiye Yunanistan
Survivor 2019 ne zaman başlayacak? 2019 Survivor Türkiye Yunanistan yarışmacıları kimler?
2019 Survivor Türkiye - Yunanistan yarışmacıları açıklandı | Survivor 2019 ne zaman başlayacak?

Hayat Haberleri