Thor: Love and Thunder filminde Natalie Portman oynayacak mı? Jane Foster kim olacak?

Thor serisinin 'Love and Thunder' (Aşk ve Gök Gürültüsü) isimli dördüncü filmi 2021 yılında yayınlanacak. Filmde Natalie Portman'ın tekrar rol alıp almayacağı merak konusu olmuştu. Daha önce Jane Foster karakterini canlandıran Portman tekrar rol alacak ve bu kez Tessa Thompson Calkyrie karakterine can verecek.

Yeni Thor filmi 5 Kasım 2021'de izleyicisiyle buluşacak. Serinin yeni filminin adı 'Thor: Love and Thunder' (Aşk ve Gök Gürültüsü) olarak belirlendi.

NATALİE PORTMAN YENİDEN THOR FİLMİNDE

Film ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri "Natalie Portman yeni seride rol alacak mı?" konusuydu. Daha önce Jane Foster karakterini canlandıran Natalie Portman serinin yeni filminde Tessa Thompson Calkyrie karakterini canlandıracak. Yeni filmde Thor karakterini ise tekrar Chris Hemsworth canlandıracak.

YÖNETMEN TAİKİ WAİTİTİ

Kısa süre önce filmi 'Thor: Ragnarok' filmini de yöneten Taiki Waititi'nin yöneteceği açıklanmıştı.

PORTMAN "MARVEL FİLMLERİ İLE İŞİM BİTTİ" DEMİŞTİ

Portman'ın filmde rol alacağını açıklaması birçok Marvel hayranına sürpriz oldu, çünkü ünlü oyuncu 2013'ten beri hiçbir Marvel filminde rol almamıştı. Portman, bu sene vizyona giren 'Avengers: Endgame' filminde kısaca görünse de, bu sahnede eski görüntüler kullanılmıştı.

Portman, 2016'de yaptığı açıklamada, "Benim bildiğim kadarıyla Marvel filmleriyle işim bitti" demişti. 

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Son dakika! Efsane çizgi roman yazarı Stan Lee hayatını kaybetti
Thor’u hiç bu kadar kaçık görmediniz
Tadında bırakmayan seriyi abartan filmler

Hayat Haberleri