'Umutsuz Ev Kadınları'nın yıldızı Felicity Huffman'a rüşvetten 14 gün hapis cezası

'Umutsuz Ev Kadınları' dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Felicity Huffman, kızının sınavı için verdiği rüşvetin cezası belli oldu. 14 gün hapis cezası alan ABD'li oyuncu, cezayı hakettiğini söyledi.

ABD'li ünlü oyuncu Felicity Huffman, kızının üniversite sınavındaki puanını yükseltmek için rüşvet verdiği gerekçesiyle 14 gün hapis cezasına çarptırıldı.

'Umutsuz Ev Kadınları' dizisiyle yıldızı parlayan Huffman, mayıs ayında suçlu bulunmuştu. Son duruşmada ise hakkındaki ceza belli oldu.

Suçunu kabul eden ABD'li oyuncu, cezayı hakettiğini söyledi. Huffman, 14 gün hapis cezasının yanı sıra 250 saat kamu hizmeti yapacak ve 30 bin dolar para cezası ödeyecek.

Ünlü yıldızın, kızının üniversite sınavındaki puanını yükseltmek için bir kişiye 15 bin dolar rüşvet verdiği ortaya çıkmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

ABD tarihinin en büyük skandalı! Hollywood yıldızları ve CEO'lar gözaltında

Hayat Haberleri