Yasak Elma final mi yapıyor? Eda Ece’den final açıklaması

FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'nın final yapacağı konuşuluyor. Eda Ece’nin bir fotoğrafının altına ‘Yasak Elma final mi yapacak?’ yorumunu yapan bir takipçine güzel oyuncu, yanıt verdi. Peki Yasak Elma final bölümü ne zaman? Konuyla ilgili tüm bilgiler karar.com’da...

FOX ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma’nın final yapacağı son günlerde çıkan söylentiler arasında. İzleyicilerin merakla beklediği sorunun cevabı oyuncu Eda Ece’den geldi. Ece, Sosyal medyadan takipçisine cevap verdi. Peki Yasak Elma final mi yapacak? İşte detaylar…

EDA ECE’DEN AÇIKLAMA GELDİ

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, yeni sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 53. Bölümüyle izleyiciyle buluşan dizinin final yapacağı konuşuluyordu. 'Yasak Elma'nın başrol oyuncularından Eda Ece'nni fotoğrafının altına gelen "Yasak Elma gerçekten final mi yapacak?" sorusuna Ece, "Yalan, tam gaz devam." cevabını vererek haberi yalanladı.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yasak Elma'nın 54. yeni bölüm fragmanında Yıldız'ın "Yıldız Argun olarak bu eve son gelişimdi. Her şey başladığı gibi bitecek" sözleri dikkat çekiyor. Halit ise sürpriz bir hamle yaparak Yıldız'a "Yeniden deneyelim" diyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yasak Elma son bölümde Halit, hastanede Şahika'nın planıyla başkasına verilen bebeğini buldu. Halit'in bebeği bulması Şahika'nın planlarını alt üst ederken, Halit çocuklarına artık bir kardeşleri daha olduğunu söyledi.

Yıldız, Halit'ten boşanmak için dava açmaya karar verdi. Halit'in Yıldız'a yakınlık duyması ve kendisinden soğuması ise Şahika'yı deliye döndürdü. Şahika, Ender, Halit ve Yıldız'a karşı yeni planlar yapmaya başladı. Yıldız ise evlerinde düzenlenen parti sırasında Halit'e kararını açıkladı. Boşanmak istediğini söyleyen Yıldız, Halit'e dilekçeyi imzalatmak istedi.

YASAK ELMA İLE İLGİLİ TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN...

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri