Zuhal Topal’la Sofrada yarışması Seda Sayan'la Yemekteyiz'i geçti

Zuhal Topal’la Sofrada yarışması Seda Sayan'la Yemekteyiz'i ratinglerde geçti. Aynı gün yayınlanan programda Seda Sayan'ın Onur Büyüktopçu'nun yerine geçmesi izleyicilerin hoşuna gitmedi. Zuhal Topal'ın sempatik kaynana ile yaşadıkları ise ilgi çekti. İşte ratinglerde son durum...

Zuhal Topal’la Sofrada yarışması ve Seda Sayan'la Yemekteyiz yarışması ratinglerde de yarışıyor. 

Zuhal Topal’la Sofrada ve Seda Sayan'la Yemekteyiz programları yeni sezonun ilk bölümleriyle dün (19 Ağustos 2019) ekranlardaydı.

Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu yerine Seda Sayan vardı. İzleyiciler Seda Sayan'ı yarışmacılara çok müdahale etmemesi nedeniyle eleştirdi. 

Zuhal Topal ise Sofrada programı ile Kıbrıs’tan yayın yaptı. Kıbrıs'ta evlere konuk olan Zuhal Topal, haftanın en ilginç kayınvalidesi ile oldukça renkli anlar yaşadı.

 

RATİNGLERDE KAZANAN YEMEK PROGRAMI "ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA" OLDU

19 Ağustos Pazartesi günü total grubunda Zuhal Topal’la Sofrada yarışması 17. sırada yerini aldı. Yemekteyiz programı ise 22. sırada kaldı.

ABC1 grubunda da Zuhal Topal'la Sofrada 11'inci sırada, Seda Sayan'la Yemekteyiz 21'inci sırada yerini aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri