Zümrüdüanka dizisinin Zümrüt’ü Ceren Yılmaz kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

FOX TV’nin yeni dizisi Zümrüdüanka izleyicilerini ekrana kilitledi. Dizide Zümrüt rolünü oynayan Ceren Yılmaz ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Ceren Yılmaz kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte detaylar…

Zümrüdüanka dizisinin ekrana gelmesiyle birlikte dizinin Zümrüt’ü merak konusu oldu. Dizide Zümrüt karakterini Ceren Yılmaz canlandırıyor. Daha önce Filinta adlı dizide de oynayan Ceren Yılmaz ile ilgili tüm bilgiler karar.com’da…

CEREN YILMAZ KİMDİR?

Zümrüdüanka dizisi oyuncusu Ceren Yılmaz 6 Haziran 1990 Samsun doğumludur. Ceren Yılmaz ikizler burcudur. Boyu 1.73 metre olan Ceren Yılmaz 52 kilodur. Ceren Yılmaz 7 yaşından beri tiyatro eğitimi almaktadır. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Tasarımı mezunu olan oyuncu ilk olarak 2013 yılında ‘Yağmurdan Kaçarken’ adlı dizide oynamıştır. Ardından TRT ekranlarında yayınlanan Filinta dizisinde Hatice karakterini canlandırmıştır.

2017 yılında Deli Gönül adlı dizide Şule adlı karakteri oynamıştır. Ceren Yılmaz’ın sinema filmi oyunculuğu da olmuştur. Yılmaz, Üç Harfliler: Adak adlı sinema filminde Arzu adlı karakteri oynamıştır. Ceren Yılmaz, 2012 yılında Miss Turkey’e katılmış ve finale kalmıştır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

ZÜMRÜT KULOĞLU KİMDİR?

Körkuyu Mahallesi’nde annesi, babası ve iki kardeşiyle birlikte yaşayan Zümrüt, Serhat’a aşıktır. Serhat’ların aile şirketinde çalışan Zümrüt’ün hayatı Serhat’ın şehit olduğu haberiyle değişmiştir. Kendisinden çok ailesini düşünen Zümrüt, annesinin baskılarına daha fazla dayanamaz ve Adil Demirkan ile evlenmeye karar verir. Düğünden sonra Zümrüt’ü nasıl bir hayat bekliyor merak konusu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Aslı Bekiroğlu kimdir ve kaç yaşında ve nereli? Aslı Bekiroğlu ifşa fotoğrafı haberlerine dava açtı
Zümrüdüanka dizisinin Abbas Demirkan’ı Selim Bayraktar kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?
Zümrüdüanka dizisinin Saniye’si Sebahat Kumaş kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Hayat Haberleri