Avrupa Ligi Kura Çekimi ne zaman? Başakşehir'in muhtemel rakipleri

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Mönchengladbach'i yenen Medipol Başakşehir'in gruptan çıkmasıyla taraftarların gözü UEFA kura çekimi tarihine çevrildi. Peki, Başakşehir'in muhtemel rakipleri kimler? Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman? İşte, UEFA kura çekimi takvimi ve detaylar...

2019 2020 UEFA Avrupa Ligi'nde Başakşehir, tarihinde ilk kez Avrupa’da gruplardan çıkarak son 32’ye kaldı. Grup müsabakaları tamamlanırken son 32 turda yer alacak takımlar da netlik kazandı. İşte, Başakşehir'in muhtemel rakipleri ve Avrupa Ligi kura çekimi tarihi.

AVRUPA LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Medipol Başakşehir de grup aşamalarından çıkmayı başaran tek Türk takım olarak Türkiye'yi sevince boğdu. Merakla araştırılan son 32 turu kura çekimi 16 Aralık 2019 Pazartesi günü İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek. Bu turda İlk maçlar 20 Şubat 2020, rövanş karşılaşmaları ise 27 Şubat 2020 tarihlerinde oynanacak. Şampiyonlar Ligi'nden ise Club Brugge, Olimpiakos, Shakhtar Donetsk, Bayer Leverkusen, Salzburg, Inter, Benfica ve Ajax son 32'ye gelmişti.

BAŞAKŞEHİR'İN MUHTEMEL RAKİPLERİ

APOEL

Cluj

Leverkusen

Club Brugge

E.Frankfurt

Kopenhag 

Getafe

Shakhtar Donetsk

Olympiakos

Sporting

Wolverhampton

Alkmaar 

Wolfsburg

Ludogorets

Rangers 

SERİ BAŞI OLANLAR

BAŞAKŞEHİR

Arsenal

Ajax

Basel

Celtic

Benfica

Inter

Espanyol

LASK

Salzburg

Malmö

Sevilla

Gent

Manchester United

Porto

Braga

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi belli oluyor
Basel-Trabzonspor maçında tribünde PKK/YPG provokasyonu
TFF, Avrupa Ligi'nde tur atlayan Medipol Başakşehir'i kutladı

Spor Haberleri