BJK - GS maçı biletleri ne zaman satışa çıkıyor? Beşiktaş ile Galatasaray dev derbide buluşuyor

Beşiktaş – Galatasaray derbi maçı için geri sayım başladı. Peki BJK – GS maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Derbiyle ilgili tüm detaylar haberimizde…

Milyonlarca taraftar nefesini tuttu ve Beşiktaş – Galatasaray derbisini bekliyor. Derbiye sayılı günler kala biletlerin ne zaman satışa çıkacağı merak konusu oldu. Beşiktaş – Galatasaray derbisiyle ilgili her şey haberimizde…

DERBİ BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKIYOR?

Beşiktaş – Galatasaray derbisi biletlerinin satışına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Beşiktaş Galatasaray maçı biletlerinin 24 Ekim'de satışa çıkması bekleniyor. Karşılaşmanın biletleri konusunda açıklama geldiğinde haberimizin içeriğinde yer alacak.

DERBİ NE ZAMAN?

Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Beşiktaş - Galatasaray maçı 27 Ekim Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Vodafone Park'ta heyecan dozu yüksek geçecek karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

DERBİ METE KALKAVAN'IN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamada, Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbiyi hakem Mete Kalkavan'ın yöneteceği belirtildi. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Esat Sancaktar, Ceyhun Sesigüzel, dördüncü hakemliğini de Atilla Karaoğlan yapacak.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakem (VAR) görevini ise Cüneyt Çakır üstlenecek. Derbinin Video Yardımcı Hakem Asistanlığı (AVAR) görevlerini ise Bahattin Duran ve Özgüç Türkalp yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Beşiktaş-Galatasaray derbisini Mete Kalkavan yönetecek
Beşiktaş yarın Braga'yı konuk edecek
Galatasaray ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi

Spor Haberleri