Boluspor - Galatasaray maçı için erteleme kararı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanması gereken Boluspor-Galatasaray maçı 'kötü hava koşulları ve elverişsiz saha zemini' gerekçesiyle ertelendi. Maçın ne zaman oynanacağını Türkiye Futbol Federasyonu açıklayacak.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanması gereken Boluspor-Galatasaray maçı 'kötü hava koşulları ve elverişsiz saha zemini' gerekçesiyle ertelendi. Maçın ne zaman oynanacağını Türkiye Futbol Federasyonu açıklayacak.

Bolu Atatürk Stadyumu'nda saha zemininin karla kaplı olması ve yoğun kar yağışının da devam etmesi nedeniyle hakem Mustafa Öğretmenoğlu karşılaşmayı erteleme kararı aldı.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı da maç öncesi DHA muhabirine yaptığını açıklamada, kar temizleme çalışmalarının sürdüğünü ancak yağışın bu şekilde devam etmesi halinde maçın yüzde 90 ihtimalle tatil edilebileceğini söylemişti.

Maç öncesi soyunma odasından çıkan Bolusporlu futbolcular sahanın durumuna bakıp kar topu oynadı. Bir süre sahada kalan futbolcular daha sonra soyunma odasına girdi.

Öte yandan Galatasaray kaleci antrenörü Claudio Taffarel de sosyal medya hesabından Boluspor-Galatasaray maçının ertelendiğini duyurdu. Brezilyalı teknik adam daha sonra bu paylaşımını sildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Spor Haberleri