Cengiz Ünder için bir dev daha sırada

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United’ın, Tottenham, Arsenal ve Bayern Münih’in ardından Cengiz Ünder ile ilgilendiği iddia edildi.

Roma’da sergilediği performansla dünya devlerinin dikkatini üzerine çekmeyi başaran milli futbolcu Cengiz Ünder, sezon sonunda İtalyan ekibinden ayrılmaya çok yakın.

ESPN’de yer alan habere göre; 21 yaşındaki kanat oyuncusu için şu ana kadar en ciddi teklifi Bayern Münih’in yaptığı belirtilirken Roma’nın Cengiz Ünder için 50 milyon Euro’luk bir bedel biçtiği öğrenildi.

İngiltere’den Tottenham ve Arsenal’in de radarında olan Cengiz Ünder için Manchester United da devreye girdi ancak teknik direktör konusundaki belirsizlik nedeniyle henüz bir teklif yapılmadı.

Jose Mourinho’nun görevden alınmasıyla teknik direktörlük koltuğuna oturtulan Norveçli Ole Gunnar Solskjaer, ilk 6 maçından galibiyetle ayrılarak bütün otoriteleri şaşırtmayı başardı.

Solskjaer ile ilk etapta sezon sonuna kadar devam etmeyi planlayan Manchester United yönetimi bu seriden sonra Norveçli çalıştırıcı ile uzun süreli bir sözleşme imzalamayı düşünüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Spor Haberleri