Ersun Yanal, 6 ismin biletini kesti

Sivasspor galibiyeti ve alt sıralardaki tüm rakiplerinin yenilmesi ile rahat nefes alan Fenerbahçe, gelecek sezona yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Şampiyonluk hedefine ulaşmak için güçlü ve alternatifli bir kadro kurmayı düşünen Ersun Yanal'ın, transfer planı büyük ölçüde netleşti.

SKRTEL'İN DURUMU BELİRSİZ

Tecrübeli çalıştırıcının yönetimden ilk etapta; Isla ve Hasan Ali Kaldırım'ın yanlarına bir sağ ve bir sol bek; Martin Skrtel'in ayrılma ihtimaline karşılık bir stoper; Mehmet Topal'a alternatif bir ön libero; sözleşmesi bitecek Valbuena'nın yerine bir kanat oyuncusu ve forvete en az bir golcü alınmasını isteyeceği öğrenildi.

BAZI OYUNCULARIN SON ŞANSI

Yanal buna karşılık genç oyuncular Eljif Elmas, Ferdi Kadıoğlu, altışar aylığına Alanyaspor ve Malatyaspor'a kiralanan Ozan Tufan, Barış Alıcı ile Jailson ve Frey'i sezon başı kampına götürerek son bir şans vermeyi planlıyor. Bu isimler gösterecekleri performansa göre, takımda kalıp kalmayacaklarını belirleyecek.

6 KİŞİNİN BİLETİ KESİLDİ

Ersun Yanal yeni sezonda kadroda düşünmediği isimleri de büyük ölçüde belirledi. Mevcut kadrodan Kameni, Neustadter, Benzia, Slimani, Reyes, Ayew ile  kesin olarak yollar ayrılacak. Başka futbolcular da bu listeye eklenebilir. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Soldado: Yeni sözleşme ile ilgili görüşme olmadı

Spor Haberleri