Fenerbahçe Diego Costa transferi mi yapacak? Dünya Fenerbahçeliler Günü sürprizi mi?

Fenerbahçe Diego Costa'yı mı transfer edecek? Dünya Fenerbahçeliler Günü'nün sürpriz ismi Diego Costa mı olacak? Dünya Fenerbahçeliler gününde ses getirecek bir transfer yapılacağı konuşuluyordu. Açıklanacak olan ismin Diego Costa olacağı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe Diego Costa'yı mı transfer ediyor? Dünya Fenerbahçeliler Gününde Fenerbahçe'nin dikkat çekecek bir transfer yapacağı konuşuluyordu. Dünya Fenerbahçeliler Gününde dünyaca ünlü golcü Diego Costa'nın açıklanacağı iddia ediliyor.

ÜCRETİN YARISI SPONSOR TARAFINDAN KARŞILANACAK

Diego Costa Atletico'dan 7.6 milyon Euro maaş alıyordu. Costa'nın ücretinin yarısını bir sponsor tarafından karşılanacağı ve çubuklu formanın giydirileceği iddia edildi çünkü bu rakam Fenerbahçe için fazlasıyla yüksek. 

Hedefi mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Ali Koç, bu transferle tüm camiayı ayağa kaldırmayı çok istiyor. Fenerbahçe taraftarları gün boyu heyecanla bekleyecek.

 

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Garry Rodrigues: Fenerbahçe'de olduğum için çok mutluyum
Fenerbahçe, Garry Rodrigues'i renklerine bağladı
Napoli Başkanı De Laurentiis'ten Eljif Elmas açıklaması

Spor Haberleri