Fenerbahçe Sami Khedira'yı mı transfer ediyor? Real Madrid’den Juventus’a transfer olmuştu

Fenerbahçe Sami Khedira'yı takımına transfer etmeyi planlıyor. Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Juventus'ta oynayan Khedira ile görüşmeler gerçekleştirdiği İtalyan basınında yazıldı. Khedira 2015'te Real Madrid'ten Juventus'a transfer edilmişti.

Sami Khedira 32 yaşında, orta saha oyuncusu ve Juventus kadrosunda düşünülmüyor. İtalyan basınına göre Fenerbahçe ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

Sami Khedira'nın Real Madrid'den transfer olduğu Juventus ile 2 sezon daha sözleşmesi vardı. Oyuncuyla bir süredir ilgilenen Damien Comolli’nin, İtalyanlar’la bonservis konusunda el sıkıştığı, Khedira’nın menajeriyle de sözleşme detayları üzerine konuştuğu ifade ediliyor.

SAMİ KHEDİRA'NIN SAĞLIK SORUNLARI İNCELENİYOR

Fenerbahçe, yeni sezon öncesinde iddialı ve alternatifli bir kadro oluşturmayı hedefliyor. Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar ve sağlık sorunları nedeniyle fazla süre alamayan Sami Khedira ile ilgili ciddi bir sağlık problemine rastlanmazsa transfer için resmen harekete geçilecek.

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Harry Kane, Juventus'a orta sahadan attı
Fenerbahçe'nin kamp kadrosunda neden Eljif Elmas yok?
Fenerbahçe’de Khedira sesleri

Spor Haberleri