Ryan Babel: Ölüm tehdidi alıyorum

Beşiktaşın eski futbolcusu Ryan Babel, Galatasaray'a transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şu ana kadar en iyi teklifin Sarı-Kırmızılılardan geldiğini doğrulayan Hollandalı futbolcu, Beşiktaş taraftarlarından ise ölüm tehdidi aldığını ancak onları anlayabildiğini ifade etti.

Sezon ortasında Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan ancak takımının küme düşmesi sonrası serbest kalan Ryan Babel gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

EN İYİ TEKLİF GALATASARAY'DAN

Hollandalı futbolcu, transferiyle ilgili olarak "En iyi teklifi Galatasaray sundu ama görüştüğüm başka takımlar da var. Türkiye Ligi'ni seviyorum, orada hiçbir maçı kazanamak kolay değil” ifadelerini kullandı.

ÖLÜM TEHDİDİ ALIYORUM

Babel, Beşiktaş taraftarının kendisine tepkisinin olup olmadığının sorulması üzerine "Şimdiden birçok tehdit alıyorum. Eski kulübünüzün rakibine gittiğinizde, insanlar kolayca böyle şeyler söyleyebiliyor. Hassas olmalarını anlıyorum ama bunu ilk yapan ben değilim. Bu kişisel algılanmamalı. Galatasaray'a gitmem eski kulübüme sataşacağım anlamına gelmiyor" dedi.

CHAMPIONSHIP BANA UYMUYOR

Tecrübeli yıldız son olarak Fulham macerası için "Fulham'da kalmak benim için bir seçenekti. İngiltere Championship'i maç sayısı, fiziksel mücadele açısından benimle tam olarak örtüşmeyeceğini düşünüyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Ozan Kabak geri dönüyor
Beşiktaş’a İranlı golcü
Douglas Sivasspor’a veda etti

Spor Haberleri