Sabri Çelik kimdir? Yeni MHK Başkanı Sabri Çelik seçildi

Sabri Çelik kimdir, nerelidir, hangi görevlerde yer aldı? TFF, Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na Sabri Çelik'i getirdi. İstifa eden Yusuf Namoğlu'nun koltuğuna Sabri Çelik oturdu.

MHK Başkanı Sabri Çelik kimdir, nerelidir? Merkez Hakem Kurulu Başkanlığından istifa eden Yusuf namoğlu'nun yerine gçreve getirilen Sabri Çelik'in üye kadrosu da belli oldu. Sabri Çelik kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu, MHK Başkanlığı'na Sabri Çelik'i getirirken, yönetimde şu isimler yer aldı:

ÜYELER
Mustafa Çulcu
Muhittin Boşat
Ünsal Çimen
Kamil Abitoğlu
Hakan Sivriservi
Ferhat Gündoğdu
Nihat Mızrak
Hamza Mısır


Sabri Çelik

MHK BAŞKANI SABRİ ÇELİK KİMDİR?

1959 doğumlu olan Çelik, eski birinci lig hakemi ve gözlemcisidir. Çelik, bir dönem de yine MHK başkanlığı görevini üstlenmiştir.

UEFA Gözlemcisi Sabri Çelik, Galatasaray ile Portekiz'in Porto takımları arasında 11 Aralık 2018 Salı günü oynanacak UEFA Gençlik Ligi D Grubu maçında hakem gözlemcisi olarak görev yapmıştı.

YUFUS NAMOĞLU İSTİFA ETMİŞTİ

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu, görevinden istifa edeceğini açıkladı.
Son dönemdeki tepki çeken hakem kararlarının ardından, MHK Başkanı Yusuf Namoğlugörevinden ayrılıyor.

TRT Spor'a bağlanan Namoğlu, istifa kararı aldığını; ancak henüz resmi olarak istifasını sunmadığını belirtti.

Çok düşündüğünü belirten Namoğlu, "Ben daha resmi olarak TFF'ye istifamı vermedim. Yarın vereceğim. Bu haftaki atamaları yapıp ondan sonra istifa edeceğiz. Ayrılacağımızı ilan ettim zaten. Çok düşündüm, Türk futboluna daha iyi hizmet etmek adına istifa kararı verdim. Geçmişte yaptığımız olumlu şeylere zarar vermemek adına istifa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Spor Haberleri