Son 3 yıldır resmi maça çıkmayan Cenk Gönen Alanyaspor'a transfer oldu

Son 3 yıldır resmi maça çıkamayan kaleci Cenk Gönen, Alanyaspor'a transfer oldu. Son maçını 4 Şubat 2017'de Galatasaray formasıyla oynayan 32 yaşındaki eldiven, Beşiktaş ve İspanyol Malaga kulüplerine de transfer olmuştu.

Süper Lig ekibi Alanyaspor'un sezon sonuna kadar kadrosuna kattığı tecrübeli kaleci Cenk Gönen, resmi sözleşmeyi imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine başkan Hasan Çavuşoğlu ve 2. başkan Kamil Köseoğlu ile futbolcu Cenk Gönen katıldı. Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, Cenk Gönen'in Alanyaspor'da başarılı olacağına inandığını söyledi.

"CENK GÖNEN'İ YENİDEN İZLEYECEĞİZ"

Cenk Gönen'in tecrübeli bir futbolcu olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Transferde acelemiz yok demiştik ancak konu Cenk olunca anlaştık ve takımımıza dahil ettik. Cenk'in geçmişteki kariyerini biliyoruz. Son zamanlarda çok oynamadı ancak yeniden Cenk Gönen'i izleyeceğiz. Daha yaşı da geç. Kendisine teşekkür ediyoruz. Allah utandırmasın" dedi.

"YENİ MACERAM DAHA GÜZEL OLACAK"

Cenk Gönen de "Başkanımızın da dediği gibi son zamanlarda forma şansı bulamadım çünkü bir sakatlık geçirdim. Çok şükür sakatlığımı da atlattım. Geçen sene şubat ayından itibaren Malaga ile antrenmanlarımı yaptım. Sezon başında kamp sürecini de geçirdim. Alanyaspor ile yeniden başlayacak olan Türkiye maceram çok daha iyi olacak. Yeteneklerime ve tecrübeme güveniyorum. Güzide bir kulübe geldiğim için başkanımız Hasan Çavuşoğlu'na ve hocamız Erol Bulut'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

SON 3 YILDA RESMİ MAÇA ÇIKMADI

2017 yazında Galatasaray'dan ayrılarak Malaga'nın yolunu tutan 32 yaşındaki kaleci, İspanyol kulübünde geçirdiği 2 sezonda hiçbir resmi maçta forma giymedi. Sezon başında Malaga'yla sözleşmesini fesheden Cenk Gönen, ligin ilk yarısını kulüpsüz geçirmişti.

Ligin ikinci yarısında Alanyaspor'un kalesini koruyacak Cekn Gönen, son resmi maçını 4 Şubat 2017'de Galatasaray formasıyla Türkiye Kupası maçında oynamıştı. Sarı-kırmızılı takım o maçta Başakşehir'e 2-1 mağlup olmuştu.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe'de Moses ile yollar ayrıldı
Fenerbahçe'de Moses ile yollar ayrılıyor
Başakşehir, Tunay Torun'un sözleşmesini feshetti

Spor Haberleri