Son dakika! Başakşehir - Bursaspor maçı kar yağışı nedeniyle ertelendi

Lider Başakşehir'in Bursaspor'u konuk ettiği mücadelede yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi. Hakem Halis Özkahya, 5. dakikada görüş açısının düşmesini gerekçe göstererek mücadeleyi tatil etti.

Süper Lig'in 23. haftasında lider Başakşehir'in konuğu Bursaspor'du. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadele yoğun kar yağışı altında başlarken 5. dakikada hakem Halis Özkahya, kar yağışı ve rüzgarın oluşturduğu tipi nedeniyle görüş mesafesinin düşmesinden ötürü oyunu durdurdu. TFF temsilcisine ve takımlara durumu anlatan Özkahya daha sonra soyunma odasına gitti. Özkahya meteorolojiden gelen bilgilerin ardından yarın aynı saate ertelendiğini açıkladı. 

Şartların elverişli olması halinda maç yarın aynı saatte, kaldığı yerden devam edecek. Şartlar elverişsiz olursa müsabaka ileri bir tarihe ertelenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray’dan ertelenen Başakşehir-Bursaspor maçı imalı paylaşım

Spor Haberleri