Trabzonspor taraftarı maç öncesi koreografi şovu yaptı

Trabzonspor taraftarı, Medipol Başakşehir maçı öncesi koreografi şovu yaptı.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 18’inci haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Maçın başlama düdüğünden önce doğu tribününde koreografi sergilendi.

Bordo-mavili taraftarların hazırladığı koreografide bordo, mavi ve beyaz kartonlar ile oluşturulan ve bazı Trabzonsporlu futbolcuların görsellerinin yanı sıra "Hayde yürü sen umutlara, biz varız hep yanında" yazısına yer verildi. Ayrıca daha sonra teknik direktör Ünal Karaman'ın elindeki kupayla olan görseli sergilendi.

MAÇA YOĞUN İLGİ

Trabzonsporlu taraftarlar, Medipol Başakşehir karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmadı. Medical Park Stadyumu'nun tribünlerinin önemli bölümünü dolduran bordo mavili taraftarlar, maç öncesi de futbolcuları tek tek tribüne çağırarak alkışlarla moral verdi. Az sayıda konuk ekibin taraftarı da kendilerine ayrılan bölümde yerlerini aldılar.

TRABZON/DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Spor Haberleri