Türkiye grupta kaçıncı? Millilerin puanı kaç? Puan durumunda lider yine Türkiye

A Millî Futbol Takımımız, EURO 2020 Grup maçlarında oynadığı futbol ve aldığı puanlarla göğsümüzü kabartıyor. Son olarak Fransa ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Türkiye’nin grupta kaçıncı olduğu ve kalan maçları merak ediliyor. İşte Türkiye’nin EURO 2020 gruplarındaki puan durumu…

Merih Demiral, Kaan Ayhan, Mert Günok ve diğer yıldızlarımızla farklı bir Millî Takım izlediğimiz EURO 2020 gruplarında, Fransa’ya da boyun eğmeyen Türkiye, liderliğini sürdürüyor. Peki Türkiye’nin kaç puanı var ve kalan maçları neler? İşte gelişmeler ve EURO 2020 puan durumu…

TÜRKİYE’NİN PUAN DURUMU

Grupta 8 maç oynayan Türkiye, bu mücadelelerin 6'sında galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet alarak 19 puanla lider konumda bulunuyor. Aynı istatistik ve puana sahip olan Fransa, averajla gerimizde yer alırken, 15 puandaki İzlanda 3'ncü, 12 puanlı Arnavutluk 4'ncü, 3 puandaki Andorra 5'nci ve yine 3 puanı bulunan Moldova 6'ncı sırada.

Bu maçlarda 16 gol atan Türkiye, kalesinde sadece 3 gol görerek, grupta en az gol yiyen takım unvanını elinde bulunduruyor.

KALAN MAÇLAR

Millî Takımımız, 14 Kasım'da İzlanda'yı konuk edecek, 17 Kasım'da ise Andorra deplasmanına konuk olacak ve EURO 2020 grup serüveni bu maçla noktalanacak. Türkiye, İzlanda karşısında 1 puan alması durumunda Andorra maçında mağlup olsa da 2’nci olarak EURO 2020’ye adını yazdıracak.

GRUPTA OYNADIĞIMIZ MAÇLAR

Türkiye, EURO 2020 grup mücadelesinin ilk maçını Arnavutluk ile deplasmanda oynamış ve bu mücadeleyi 2-0 galip tamamlamıştı. Ardından Moldova’yı içeride ve dışarıda 4-0’lık skorla geçen Millîlerimiz, Fransa’yı evinde 2-0 yenerken, deplasmanda da 1-1 berabere kalarak 2 maçtan da puan almasını bildi. Andorra’yı ve Arnavutluk’u da 1-0’lık skorlarla geçen Türkiye, bir tek İzlanda karşısında 2-1 mağlup olmuştu.

H Grubundaki tüm takımların oynayacağı maçlar üstteki görselde yer alıyor...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Spor Haberleri